[muzyka]poszukiwany, Poszukiwana, in da interweb
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka]poszukiwany, Poszukiwana, in da interweb
BlackOmen |
01.04.2006 16:49
|
Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna |
Dobra, temat zalozylem z powodu tego ze czesto szuka sie muzy podobnej do jakiegos tam artista. Niestety czasem szukamy podobne gatunki, lazimi po last.fm`ach i g... znajdujemy. Dlatego czasem warto liczyc na ynternetowa spolecznosc. Mozliwe ze taki topic sie przyda.
Dobra to do meritum sprawy. Znalazlem taki ciekawy zespol jak Van Der Graaf Gnerator nawet w lapy wpadl mi ich najnowysz album z zeszlego roku. I ten oto kawalek pt. Boleas Panic i szukam czegos podobnego i ciekawego. Glownie chodzi mi o polaczenia saksofonu z jakimis innymi instrumentami. Zaznaczam ze nie chodzi mi tylko o rock tylko w zasadzie o kzady rodzaj muzyki. Jak cos znalazl by cos pdoobnego i ciekawego liczyl bym na jakas pomoc. Jak ktos by szukal czegos co ja mam rowniez moge sie podzielic. Wlasnie kadne od Grimma Floydow -------------------- "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
PrZeMeK Z. |
28.11.2006 18:04
|
the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg |
Jak TimmY pyta, to ja też zapytam, a co!
No więc kilka tygodni temu w Radiu Białystok usłyszałem interesujący utwór. Wydaje mi się, że to była Bjork... ale nie udało mi się znaleźć. Występowały tam (w refrenie) słowa "If I'm the stone, if I'm the wonder" albo podobne. Gdyby ktoś kojarzył, proszę uprzejmie o podrzucenie linka. Może być na youtube czy gdziekolwiek w Sieci, nie zależy mi aż tak na wersji ściągalnej. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:24 |