Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam
![]() Ogladaliscie ten serial? Podoba sie wam? Z kim powinna byc Veronica? Mam nadzieje, ze znajda sie tu ludzie, ktorzy kochaja Logana jak ja ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No właśnie. Na polu. Bo wszyscy siedzieli we dworach i oglądali =)
Dobra - otwieram nowy wątek. Wątek szczerości i zwierzeń. Co oglądaliście. Szczerze i na przestrzeni lat. 1. Dynastia - mały byłem, ale mi pozwalali, do dziś wspominam 'odcinki mołdawskie' 2. Moda Na Sukces - pamiętam z dzieciństwa i jakiś kontakt mam do dziś (kiedyś oglądałem regularnie dość) - wiem who's who i tylko te ątki z Rickiem trochę mi umykają. 3. Klan - każdy oglądał i ja też. 4. Luz Maria (czy jak tam się pisało) - super to było, zawsze oglądałem z kuzynkami i z kuzynem. Tam był taki matoł co stracił pamięć i trzeba z nim było jak z jajem, a był strasznie niekumaty. Pamięta ktoś jak miał na imię?, bo kurcze mnie dręczyć zaczęło... 5. M jak Miłość - to zupełnie niedawno. I oglądałem. Regularnie. Ustawiałem plan wieczoru pod ocinki. W sumie dalej oglądam, ale nieregularnie, bo się coraz gorsze robi. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:52 |