'wszyscy Ludzie Prezydenta', political thread
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
'wszyscy Ludzie Prezydenta', political thread
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dawno nie było żadnych rozmów politycznych [nie wiem czy zagorzali obrońcy Kaczyńskich nie chcą się bawić w tłumaczenie się itd. i ich nie zakładają]. Ja nie mam zamiaru prowokować, tylko zaczynam się mocno bać.
Fotyga, Gosiewski, Macierewicz, Cymański, Kuchciński, Kaczmaerk [do niego mam chyba najmniej zastrzeżeń], pan premier, Lepper, Giertych, Orzechowski [!!!] ... Cholera, wszędzie spiski, agenci, służby specjalne i paskudni niemcy. Przecież połowa z tych ludzi to jeden wielki żart. Chyba nie muszę mówić dlaczego, wystarczy poczytać gazety [nie tylko te koszerne ![]() O tych wszystkich śmiesznych przepychankach z Gilowską, Marcinkiewiczem, Dornem nie będę wspominał. O Samoobronie czy LPRze też już nic nie mówię, temat chyba przedawniony [zatrudnimy może kogoś za seks albo zamówimy pięć piwek?]. Opozycja też jest śmieszna. Tusk jest kiepskim politykiem, który siedzi na dupie i krytykuje, zamiast próbować cokolwiek zrobić. Olejniczak jest zakłamany i niemniej cyniczny niż Giertych. Jak ma się polityczna Polska? -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
![]() ![]() ![]() |
Avery |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna ![]() |
Aleś mnie Katon zjebał... z góry na dół
![]() Tylko bądź łaskaw zauważyć że w naszym pięknym kraju obowiązuje cenzus wieku i ja jeszcze wpływu na rząd nie mam... Wiem że chodzi Ci o poglądy ale wybacz, skąd ty możesz wiedzieć że ja nie mam żadnych poglądów, jestem liberałem i za cholere nie podoba mi się co PiS wyprawia, i nie są to żadne zasłyszane bzdury choć nie powiem, nie wysiliłem się w ostatnim poście i wypisałem te najbardziej znane, tylko że chodziło mi o to że te pomysły mnie bezpośrednio dotycza, ty masz Katon 20 z hakiem więc się nie dziwie że masz głęboko w poważaniu czy będą mundurki czy nie ale to że zamykają szpitale albo że robią z nas debili przed całą Europą powinno cie nieco poruszyć... Co do apokalipsy, no może troche przesadziłem ale nie powiesz mi chyba że to co się teraz wyprawia jest normalne. QUOTE Ale wiecie, zabroniono się w Polsce śmiać z czyjegoś dziadka w Wermachcie, chociaż to - summa summarum - wdzięczny temat by sobie nieco poszydzić w knajpie nad piwem. Tzn. nie zabroniono, ale grozi za to ostracyzm niejaki. I ok. Tylko nie rozumiem czemu szydzenie z faktu, że ktoś ma obleśnie brzydką żonę podłe nie jest. Mnie uczono, że to nieładnie. Nie chodzi o to że się nie wolno śmiać tylko że Kurski skłamał publicznie w wiadomym celu, bo chodziło o to że rzeczony dziadek został siłą zaciągnięty a nie zgłosił się na ochotnika. A Kaczyńska to już zupełnie inna sprawa, i nie zachowuj sie Katon jakbyś się wczoraj urodził bo dobrze wiesz że z rządu się zawsze śmieją, nawet o Piłsudskim były kawały... Ten post był edytowany przez Avery: 15.02.2007 15:41 -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:22 |