'wszyscy Ludzie Prezydenta', political thread
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
'wszyscy Ludzie Prezydenta', political thread
vold |
13.02.2007 22:24
|
rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna |
Dawno nie było żadnych rozmów politycznych [nie wiem czy zagorzali obrońcy Kaczyńskich nie chcą się bawić w tłumaczenie się itd. i ich nie zakładają]. Ja nie mam zamiaru prowokować, tylko zaczynam się mocno bać.
Fotyga, Gosiewski, Macierewicz, Cymański, Kuchciński, Kaczmaerk [do niego mam chyba najmniej zastrzeżeń], pan premier, Lepper, Giertych, Orzechowski [!!!] ... Cholera, wszędzie spiski, agenci, służby specjalne i paskudni niemcy. Przecież połowa z tych ludzi to jeden wielki żart. Chyba nie muszę mówić dlaczego, wystarczy poczytać gazety [nie tylko te koszerne ] czy pooglądać telewizję [nie tylko prywatną]. O tych wszystkich śmiesznych przepychankach z Gilowską, Marcinkiewiczem, Dornem nie będę wspominał. O Samoobronie czy LPRze też już nic nie mówię, temat chyba przedawniony [zatrudnimy może kogoś za seks albo zamówimy pięć piwek?]. Opozycja też jest śmieszna. Tusk jest kiepskim politykiem, który siedzi na dupie i krytykuje, zamiast próbować cokolwiek zrobić. Olejniczak jest zakłamany i niemniej cyniczny niż Giertych. Jak ma się polityczna Polska? -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Child |
15.02.2007 17:41
|
leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna |
QUOTE Mundurek? I dobrze, nie bedzie wreszcie w szkolach wybiegu i sztucznych podzialow. Mundurek z buca człowieka nie zrobi -------------------- |
matoos |
15.02.2007 19:41
|
Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna |
QUOTE(Child @ 15.02.2007 18:41) QUOTE Mundurek? I dobrze, nie bedzie wreszcie w szkolach wybiegu i sztucznych podzialow. Mundurek z buca człowieka nie zrobiAle chociaż ten buc będzie wyglądał jak człowiek. Ja popieram Katona jak w większości przypadków. Słuchajcie go, to mądry człowiek. Jedyne z czym się nie zgadzam to to, że Kaczyńscy mają złe wyobrażenie jak kraj powinien wyglądać. Mi tam się ich wizja podoba. Szkoda że w tym całym skur***ństwie takich jak oni można policzyć na palcach jednej - max dwóch rąk. Ten post był edytowany przez matoos: 15.02.2007 19:41 -------------------- |
Rysiek_Kowal |
15.02.2007 21:18
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 984 Dołączył: 12.07.2006 Płeć: Mężczyzna |
QUOTE(matoos @ 15.02.2007 18:41) Mi tam się ich wizja podoba. Poprosze o sprecyzowanie tej wizji, bo ja mam problemy, albo widze to inaczej niz jest w rzeczywistosci.Przepraszam, za edycję, pragnę jednak zaznaczyć, że wątpliwości Ryśka sensowne i podstawne. Wizji właśnie brak zaczyna być/Katon Ten post był edytowany przez Katon: 15.02.2007 22:52 |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:20 |