Star Trek Czy Star Wars, the battle of federation and jedi
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Star Trek Czy Star Wars, the battle of federation and jedi
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Nie mam pojęcia, jak na naszym kulturalnym forum wygląda rozkład sił fanów Federacji i Jedi, ale stwierdzilam, ze nie moze przeciez zabraknac tak fascynujacego tematu do dyskusji. Juz wiele pokolen przed nami toczylo zaciekle dyskusje i spory - co jest lepsze? Fazer czy miecz swietlny? Warp czy nadswietlna? Borg czy Lord Vader? Seven Of Nine czy Ksiezniczka Leia?* xD Chce znac wasze zdanie, swiatla mlodziezy!
*to akurat jest calkowicie oczywiste ^^" dlaczego? gusta sa rozne ale dla mnie wybor jest oczywisty - no porownajcie sobie princesse i boska Seven -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Star Wars (filmy, kilkadziesiąt książek), aczkolwiek Deep Space Nine całkiem dobry był.
A oceniając po zdjęciach Elvy - tylko księżniczka. EDIT: QUOTE choć musze powiedzieć że bardziej podobają mi się trzy nowe części od starej trylogii. ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Hito: 22.02.2007 22:58 -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 08:50 |