Prison Break, Skazany na śmierć
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Prison Break, Skazany na śmierć
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prison Break co o nim myślicie???
Zakładam ten temat bo lubie ten serial i chce wiedzieć co wy o nim myślicie. Mike jest niezły cwaniaczek z niego he he Te jego tatuaze i plan do wolności. Z niecierpliwością czekam na następne odcinki w polsacie. Ten post był edytowany przez Zeti: 24.02.2007 19:13 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Widziałam wszystkie odcnki, które do tej pory wyszły, czyli 01x01 do 02x17 (w tym odcinki od 01x01 do 02x13 dwa razy), plus wszystkie odcinki specjalne, making of i takie tam. I muszę powiedzieć, że przez dość długi czas miałam obsesję na punkcie serialu. Teraz na szczęście mi przeszło, może to z racji długiej przerwy miedzy 13 a 14 odcnkiem drugiej serii.
A po 17 to się w ogóle obraziłam bo [spojler 2x17]już mnie powoli zaczyna wkurzać wątek "miłosny" (w cudzysłowiu, bo ja tam żadnej miłości nie widzę), a do tego Sara (cholera, już miała zginąć w pierwszym sezonie, taką miałam nadzieję...) zamknęła dzwi przez Kellermanem, dzięki czemu staraciłam jakąkolwiek sympatię do jej postaci. No. Ale akcja z Linkiem tłukącym Kima była całkiem sympatczna. Biedny Bill, cały czas siedzi w cieniu i kieruje wszystkim z ukrycia, a jak ju wyjdzie na jakąś akcję to dostaje wpierdol azraz po wyjściu z samochodu.[spojler] Ten post był edytowany przez hazel: 25.02.2007 13:37 -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:25 |