Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Seriale, sitcomy i inne, Veronica Mars Gilmore Girls Przyjaciele
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam
![]() Ogladaliscie ten serial? Podoba sie wam? Z kim powinna byc Veronica? Mam nadzieje, ze znajda sie tu ludzie, ktorzy kochaja Logana jak ja ![]() |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Niestety, nie oglądam serialu Rancho. W ogóle mało co oglądam.
Ale jeden serial naprawdę mnie ujął i zamieszkał na dobre w moim sercu, nawet teraz, gdy go nie emitują. Boston Public. Temat banalny - ot, losy nauczycieli i uczniów zwyczajnej bostońskiej szkoły średniej - ale jak zrealizowany... Ciekawe, nienaciągane zazwyczaj problemy, wyraziste postacie nauczycieli, nie gorsi uczniowie, naprawdę interesujące historie bohaterów... Ale tak naprawdę chodzi o coś innego. Ten serial był - i jest - dla mnie odskocznią od codzienności, bo jest trochę jak taka realistyczna, wiarygodna psychologicznie bajka. Nawet najgorsze problemy zostają rozwiązane dzięki ludzkiej determinacji do pomocy innym, a jeśli nie zostają, to zawsze zostaje choć promyk nadziei. Albo chociaż refleksja. Kiedy to oglądam, po prostu wierzę, że gdzieś tam, bardzo daleko stąd, naprawdę są tacy ludzie i takie życie. A to w takim serialu najważniejsze. A przy okazji, pamięta ktoś genialne seriale z dawniejszych lat? Ja UBÓSTWIAŁEM Zagubionego w czasie i Slidersów. Ten drugi serial znów bym sobie pooglądał z chęcią... Ech. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:42 |