Wiosna, hyhy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wiosna, hyhy
Lilith |
07.03.2007 13:59
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta |
a wiec nadchodzi wielkimi krokami nowa pora roku
ja z tej okazji pozostalam w lozku, poimo faktu, ze nawet obudzilam sie o tej 7 jednakze slonce w tak zachecajacy sposob swiecilo przez zaluzje, ze po prostu otworzylam ksiazke i cztalam do teraz w przyjemnym switle poranno - wiosennym no, a teraz czas na spacer ! (oraz na zakup nowych butow!) -------------------- ha! |
MisieK |
07.03.2007 14:55
|
Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna |
fakt wiosna. wczoraj byla temperatura okolozerowa, dziś można chodzic bez kurtki i jest ciepło. już mnie na wypad weekendowy na plażę w celu grillowania wyciągają
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Rosssa |
07.03.2007 15:03
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 25.09.2006 Skąd: City centre Płeć: Kobieta |
Oj tak czuć już wiosnę Dlatego nie marnuje dziś czasu przy laptopie i ide na dłuuuugi spacer. Ja też bym chętniej na rower skoczyła, ale ja także nie mam pompki ^^ Muszę jak najszybciej zakupić, bo znajomi nie mają i nie ma od kogo pożyczyć ^^
-------------------- Love - devotion
Feeling - emotion Don't be afraid to be weak Don't be too proud to be strong Just look into your heart my friend That will be the return to yourself The return to innocence. If you want, then start to laugh If you must, then start to cry Be yourself don't hide Just believe in destiny. Don't care what people say Just follow your own way Don't give up and use the chance To return to innocence. |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 00:59 |