Oceanik 0700, LOST po polsku
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Oceanik 0700, LOST po polsku
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
[...]
Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 02.08.2014 13:32 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Chooo |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 15.04.2005 Skąd: Tam gdzie marzenia się spełniają... Płeć: Kobieta ![]() |
Hehe. Bardzo fajny ten FF. Uśmiałam się jak nigdy. To Ci się udało. Szkoda, ze ty już nie będziesz tego kontynuował, ale wierzę, że Avada sprosta temu zadaniu. Szczerze mówiąc to jeden z najlepszych FF jakie czytałam. Nie za długi i nie za krótki i za to masz u mnie plusa. Hmm. W każdym razie czekam na kontynuację - by Avada. No i może napisz jeszcze coś. Z chęcią przeczytam i skomentuję. Jesli moge tak to określic to masz do tego smykałkę, Przemo. Nie zmarnuj tego.
Pzdr. A. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.06.2025 06:07 |