Co myślicie o Harrym?, Jako
postaci książkowej...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co myślicie o Harrym?, Jako
postaci książkowej...
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Temat tylko z pozoru banalny. A tak
naprawdę o dziwo właśnie ten niepozorny gostek budził jakże skrajne emocje-
jedni wyzwywali go od mięczaków i przygłupów a inni bezgranicznie wyznawali,
z jednej strony kojrarzy się on jakby tylko z tą całą komercyjną
"otoczką" a zazwyczaj naszym ulubionym bohaterem jest ktoś
inny.
Więc skoro forum dopiero z wolna się rozkręca, wrócy do kwesti podstawowej. Co sądzicie o Harrym Potterze? I o jedno błagam- Nie wspominajcie przy żadnym kontekście o filmie, bo to zupełnie inna kwestia. Nie zainteresowanym proponuję przejście na TS, tam porzmawiacie o ciekawszych tematach niż wałkowany milion razy potter np o bziumie. Serdeczne zaporszenia składam. Hagrid -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Narsil |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Pępek świata ![]() |
Kocham tą xiążke.Kocham?To za mało
powiedziane...Z tej xiążki nauczyłam się żyć...
-------------------- "Krok za krokiem przed siebie razem z tą bandą
Cały czas po swojemu, nie pod czyjeś dyktando I choć nie którzy to co robimy nazwą grandą Krytykanci, takich typów w dupie mam Bo ze mną te twarze, które szacunkiem darze... (...) Nigdy nie przestanę o tym mówić Dopóki będę miał za sobą ludzi Dopóki istnieje to z nimi (z nimi) Dopóki się śmieje z tymi samymi Dopóki oddycham to przetrwam i nadzieję mam Że błąd zauważe zanim się sparze Chłopaczyny zobaczymy co życie pokaże Które chcem przeżyć razem ze swoją bandą Nie sam jak komando, bo to jest życie Solo to sobie można wyje*ać na płycie A w codzienności wsparcie u swoich trzeba mieć By z twarzą własną trwać, tego chcieć...." Fenomen "O życiu texty" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 03:10 |