Opener Alkohol Commando
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Opener Alkohol Commando
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
aj aj! dobry pomysł, dobry opener naszego wyjazdu.
ps. a ja już od tygodnia snuję plany, żeby tuż po sesji zrobić iceówkę (ajsówkę, wódkę z cukierków ice, kolor niebieski). Czy ktoś może ma doświadczenie w robieniu takiego specjału? Jeżeli tak, to będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. [Misiek, liczę na Ciebie ;-) ] Ten post był edytowany przez Ahmed: 28.05.2007 18:46 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szuka sie pod cukierkówka Rysiu jeśli już ;]
Dobra to tak. Wersji tyle co upodobań, ja osobiście najbardziej lubię dwie takie. Pytanie tylko jedno, bedziesz robił na wódce czy masz dojścia do spirytusu? Child! jak dobrze pojdzie to my sobie podlaskiego bimberku łykniem! ;] Ten post był edytowany przez MisieK: 28.05.2007 19:08 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:05 |