Opener Alkohol Commando
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Opener Alkohol Commando
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
aj aj! dobry pomysł, dobry opener naszego wyjazdu.
ps. a ja już od tygodnia snuję plany, żeby tuż po sesji zrobić iceówkę (ajsówkę, wódkę z cukierków ice, kolor niebieski). Czy ktoś może ma doświadczenie w robieniu takiego specjału? Jeżeli tak, to będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. [Misiek, liczę na Ciebie ;-) ] Ten post był edytowany przez Ahmed: 28.05.2007 18:46 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oj Wojtuś, Wojtuś. Znowu się w Tobie odzywa tzw. 'głęboko osadzona moralność'. Dajże spokój niepełnoletnim. Ja nigdy nie mialem nic przeciwko spożywaniu alkoholu przez młodzież. Sam jestem zdeprawowaną kanalią, lecz do alkoholizmu mi daleko. Wyrażam pogląd, że od czasu do czasu każdy musi sobie golnąć, żeby oczyścić organizm. Dlatego PICIE ALKOHOLU (z rozsądkiem) akceptuję nawet u osób nieletnich.
aha, właśnie robię ajsówkę ;-) przyjemne zapachy unoszą się znad garnka. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:28 |