Bez Tytułu, A Z Treścią, Mam Nadzieję
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bez Tytułu, A Z Treścią, Mam Nadzieję
Hizashi |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 06.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
ty chyba wcale nie widzisz że pod okapem twych dłoni wiję gniazdo na stałe może i nic dziwnego w trzepocie skrzydeł i pisku jaskółek nie można przeoczyć a ja zupełnie cicho tulę się pod twój dach *** rozpiętą na poduszkach trzymam cię jak motyla na szpilce ostatni trzepot i zamierasz bez skargi Ładnie proszę o komentarze. Niekoniecznie ładne. -------------------- ...W nią jestem ubrana. Przez nią jestem zamieszkana. (Colette)
|
![]() ![]() ![]() |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
No i co ja mam napisać? Przecież ja nie potrafię być obiektywna w tym przypadku, zupełnie nie potrafię...
Z Estiejem się zgodzić muszę co do słodkości pierwszego wiersza, tyle że dla mnie to jest atut - pisaniu o miłości metodą krwawych metafor mówię stanowcze nie;) Cały się wiersz roztrzepotał i rozkwilił, zupełnie jak zakochane serce... Drugi - gęsia skórka przez te 'międzywierszem' treści. Potem już tylko się ta gęsia skórka utrwalała. Zawsze byłam pełna podziwu dla potrafiących napisać dobre haiku, a te tutaj to takie piękne perełki w oceanie dennych, które ostatnio czytałam. Lekkie i tak bardzo bardzo niewinne w tej lekkości, ale... Hmm. Napisałabym, że erotycznie rozbuchane:P gdyby nie były tak delikatne. A, i nic mi tu nie zgrzyta, absolutnie nic, tym bardziej jestem... zagubiona. Człowiek sobie chciał pobluzgać, kulturalnie zmieszać kogoś z błotem czy coś, a tu się nie da, po prostu nie da;) Kocie, nie zmuszaj mnie już, proszę. Jestem bezradna przy Twojej poezji... -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:04 |