Znalezione W Internecie... 7 tom, potterowo-spoilerowo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Znalezione W Internecie... 7 tom, potterowo-spoilerowo
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Czyli wszystko to, co chcielibyśmy pokazać innym, a zawiera spoilery
![]() także myślę sobie, że to jest miejsce na wszystkie fanarty i inne takie śmiesznostki post-deathly-hallowsowe. ja wrzucam kilka(naście) avatarów, których z pewnością bym używała ![]() stąd: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ze specjalną dedykacją dla Katona: ![]() edit: zmieniłam tytuł, żeby się nikomu nie pomyliło z wątkiem na TSie ![]() Ten post był edytowany przez emoticonka: 26.07.2007 14:31 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Psychopatka @ 05.08.2007 19:32) no wiesz, mi by depp o wiel bardziej na snapea pasowal niz rickman.... i badz co badz to depp jest w sumie od snapea starszy ![]() z tego co wiemy w pierwszym tomie pottera severus ma 31 lat... Czy ja wiem... No wiadomo, że bliżej wiekowo jest to pierwowzoru książkowego, ale jednak Snape to dla mnie zawsze Rickman. Ale Depp mógłby młodego zagrać. Takiego po szkole, jak tworzy horkruksy itp. Albo samego Voldzia też... Eh... Zgłupiałam już do reszty ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 05:13 |