R.A.B. 7 tom
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
R.A.B. 7 tom
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Jak podaje The Snitch, na stronie Rowling można za zazwyczaj zamkniętymi drzwiami, odnaleźć grę (z udziałem bliźniaków Freda i Georga) po wygraniu której dowiedzieć się można że tajemniczym R.A.B. jest Rivald Altrec Black, kuzyn Syriusza. Czyżby kolejny primaaprilisowy żart? A moze jednak nie? Ten post był edytowany przez Zeti: 02.08.2007 10:10 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Po pierwsze - w książce nie było mowy o kims takim jak Regulus Artius Black. Była mowa jedynie o Regulusie Blacku, nie wiem więc, skąd wzięliście tego 'Artiusa'. A gazety, media, etcetera jak sie sami przekonaliscie najczesciej podają nam mylne fakty. Mowie po raz kolejny, nie czytalam VII wiec nie wiem kim jest RAB. I nie chce wiedziec, dopoki, dopoty nie bede miala w reku ksiazki, co nastapi zapewne w styczniu 2008r. Z strony Jo, a tak właściwie, to był Regulus Arcturus Black a ja czytałem DH QUOTE Po drugie - Syriusz wyraznie zaakcentował, ze Regulus to tchórz. Zostal zamordowany przez ktoregos ze smierciozercow, za odmowy wykonania rozkazu Sami Wiecie Kogo, poniewaz zwyczajnie sie przestraszył. Dotarcie do jaskini i zdobycie horkruksa wymagało odwagi i skupienia, tęgiegu umyslu. Opisany Regulus nie zdaje sie posiadac ani 1 ani 2. Poza tym, jak Harry i Dumbledore dowiedli, horkruksa nie mogla zdobyc jedna osoba. To tez jest zastanawiające. Skąd Syriusz mógł wiedzieć jak wyglądała śmierć jego brata? -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Nie wiem skąd mógł wiedziec, ale tak ją opisywał. W piatej czesci bodajze, gdzies na samym poczatku. -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 17.06.2025 22:42 |