Prison Break, Skazany na śmierć
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Prison Break, Skazany na śmierć
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prison Break co o nim myślicie???
Zakładam ten temat bo lubie ten serial i chce wiedzieć co wy o nim myślicie. Mike jest niezły cwaniaczek z niego he he Te jego tatuaze i plan do wolności. Z niecierpliwością czekam na następne odcinki w polsacie. Ten post był edytowany przez Zeti: 24.02.2007 19:13 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
Gusta, widzisz. Rozrywka owszem, ale mnie to nie śmieszy ani nie trzyma w napięciu, więc ciężko by mi było się rozerwać... chyba, że na strzępy.
W modzie? Posądzasz mnie o podążanie za modą? Wybacz, ale jedynie nieświadomie jak już, co i tak jest dla mnie najdurniejszym powodem. Myślec i robić coś, bo inni tak robią. Poza tym, zależy co masz na myśli mówiąc komercja, bo samo w sobie to nie jest negatywne pojęcie. Ja nie lubię komercjalizacji czegoś co na to nie zasługuje, lub nie powinno być komercjalizowane to jest; robienie szumu wokół rozjechanego gołębia, albo stragany pełne tandetnie wykonanych plastikowych figurek Matki Boskiej etc. (nie jestem wierząca, ale to zakrawa na sto lat w piekle i wrzącym oleju). Ponieważ to się dzieje w realnym świecie i na realnych zasadach, więc nagromadzenie nieprawdopodobieństwa, szczęśliwych trafów i zbiegów okoliczności na sekundę, przekracza dopuszczalną normę. Ja zwracam na to dużą uwagę i dla mnie taki serial musi mieć ręce i nogi. Inaczej za często się irytuję i budzi we mnie przekonanie, że autor scenariusza siedział na klozecie pisząc go. W każdym razie, jak już powiedziałam, gusta. Wszystko zależy od gust. Ja oglądam, jeżeli już bo zazwyczaj wolę poczytać, i jak mam wolne, Animal Planet albo Discovery, bo wolę patrzeć na zachowanie małp w środowisku naturalnym podczas okresu godowego niż kolejną superprodukcję, która umrze śmiercią naturalną po kilku sezonach i nikt nie będzie nawet pamiętał co to za ziomek grał kolesia całego w dziarach. Ten post był edytowany przez Gem: 12.08.2007 23:05 -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 02.07.2025 00:49 |