Prison Break, Skazany na śmierć
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Prison Break, Skazany na śmierć
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prison Break co o nim myślicie???
Zakładam ten temat bo lubie ten serial i chce wiedzieć co wy o nim myślicie. Mike jest niezły cwaniaczek z niego he he Te jego tatuaze i plan do wolności. Z niecierpliwością czekam na następne odcinki w polsacie. Ten post był edytowany przez Zeti: 24.02.2007 19:13 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
Ano, nie jest i chwała mu za to.
QUOTE Nie znam nikogo, kto oglądałby PB, by ten serial na długo zapamiętać smile.gif Właśnie tu jest różnica. Jeżeli ktoś ogląda wszystko jak leci, włącznie z bloczkami reklam, to jest zupełnie inna sprawa. Nie mówię, że lecę do domu śmigłowcem, żeby zdążyć na ulubiony serial, ale skoro go oglądam to musi mi się naprawdę podobać. Weźmy już przykładowo tą nieszczęsną Xenę. Serial już dawno nie emitują, a mimo wszystko biorąc pod uwagę efekty specjalne nie najlepsze (choć z drugiej mańki, to już jakiś czas temu było ), niekiedy infantylny plot odcinków, etc. Większość ludzi na słowo Xena Wojownicza Księżniczka uśmiecha się pobłażliwie. Ja bym powiedziała, że to nawet weszło do żargonu. A teraz co do komercjalizmu. Ten serial zaczęłam oglądać, bo definitywnie mi się spodobał, nie dlatego, że nie miałam nic lepszego do roboty w wolnym czasie, albo ponieważ przed premierą media zrobiły wielkie halo, jak w przypadku Prison Breake. Osobiście uważam, że został przereklamowany, tak jak wiele seriali, które w momencie wypuszczania miały być mega hitami, a okazały się tą samą babcią Helenką tylko w nowych pantalonach i z mnóstwem błyskotek. Ale! Nie potępiam ludzi tylko dlatego, że mają inne gusta, po prostu się z nimi nie potrafię zgodzić, z wiadomych powodów. Tak samo jak, sądzę, że wszyscy na tym forum, nie mogliby się zgodzić z kimś, kto jest zdania, ze Harry Potter to szmira, bajka dla dzieci i przewodnik po szatańskich praktykach, przez który będą się smażyć w samym środku pandemonium po wsze czasy... Przemku : ) -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 02.07.2025 01:42 |