Prison Break, Skazany na śmierć
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Prison Break, Skazany na śmierć
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prison Break co o nim myślicie???
Zakładam ten temat bo lubie ten serial i chce wiedzieć co wy o nim myślicie. Mike jest niezły cwaniaczek z niego he he Te jego tatuaze i plan do wolności. Z niecierpliwością czekam na następne odcinki w polsacie. Ten post był edytowany przez Zeti: 24.02.2007 19:13 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE Tak samo jak, sądzę, że wszyscy na tym forum, nie mogliby się zgodzić z kimś, kto jest zdania, ze Harry Potter to szmira, bajka dla dzieci i przewodnik po szatańskich praktykach, przez który będą się smażyć w samym środku pandemonium po wsze czasy... Oj, żebyś się nie zdziwiła ![]() Powiem tak: nie zwracam najmniejszej uwagi na to, jak reklamowany jest serial czy film, który oglądam. Owszem, w przypadku filmu obejrzę zwiastun czy plakat (przecież jakoś muszę się o nim dowiedzieć), ale to, czy ów zwiastun wyświetlają dwadzieścia razy dziennie, a plakaty oblepiają nawet śmietniki, nie ma dla mnie znaczenia. Weźmy przykład Zagubionych: coś mi tam obiło się o uszy, że jest taki serial, nawet obejrzałem połowę pierwszego odcinka, ale coś mnie odciągnęło i o nim zapomniałem. Potem oglądałem na zasadzie "leci, to obejrzę" i dopiero się powoli wciągnąłem. Nie wiedziałem nawet, że to jakiś nieprawdopodobnie popularny hicior w USA ani w ilu krajach już go emitują. Dlatego właśnie nie czuję, że podążam za modą albo ulegał nachalnej kampanii reklamowej. Ot, oglądam, bo lubię. Inna sprawa, że reklamy zawsze wychwalają nowy produkt pod niebiosa. Taka ich rola. A w kwesti PB: pierwszy sezon obejrzałem z przyjemnością, ale drugi już mnie zmęczył. I nie ma znaczenia, czy zostanie zapamiętany, czy nie. Szczerze mówiąc to wątpię, by którykolwiek z dzisiejszych seriali zapamiętany jakoś szczególnie został. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 02.07.2025 01:23 |