Prison Break, Skazany na śmierć
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Prison Break, Skazany na śmierć
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prison Break co o nim myślicie???
Zakładam ten temat bo lubie ten serial i chce wiedzieć co wy o nim myślicie. Mike jest niezły cwaniaczek z niego he he Te jego tatuaze i plan do wolności. Z niecierpliwością czekam na następne odcinki w polsacie. Ten post był edytowany przez Zeti: 24.02.2007 19:13 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE Ogólnie rzecz biorąc, lubię oglądać programy popularno naukowe, przyrodnicze i historyczne, po prostu mnie interesują bardziej niż wytatuowany koleś w wiezieniu o zaostrzonym rygorze (choć lubię też tatuaże). Co nie daje Ci podstaw do tak ostentacyjnego pogardzania serialami w rodzaju PB (nie mówię, że nimi pogardzasz, ale takie wrażenie odnosi się po przeczytaniu Twoich wypowiedzi). Opinii opartych wyłącznie na gustach trudno bronić. QUOTE Niech mnie ktoś oświeci. Czym różni się PB od innych seriali? Co jest w nim takiego odkrywczego i fascynującego? Pomysł człowieka, który w celu ucieczki z więzienia tatuuje sobie szczegółowy plan na ciele. Poza tym nie ma zbyt wielu seriali rozgrywających się w środowisku więziennym. A czym się różni od innych? Zależy od których. Jednak ogólnie rzecz biorąc, dobrze zaplanowanymi odcinkami i umiejętnością utrzymania odpowiedniego napięcia przez X minut. QUOTE Póki co, dla mnie PB nie ma żadnej wartości ani jako rozrywka, ani jako informacja w związku z czym, uważam to za stratę czasu. Generalnie brakuje oryginalnych i wciągających fabuł w serialach, bynajmniej w tych, o których ja wiem, i dlatego przerzuciłam się na mangę i anime. Wybacz tę uwagę, ale "przynajmniej", nie "bynajmniej". To nie są synonimy. To jedyny błąd, na widok którego dostaję furii. No widzisz. PB faktycznie nie ma żadnej wartości informacyjnej (bo nie musi jej mieć), a brak walorów rozrywkowych - najwidoczniej tu nasze definicje "rozrywki" się rozmijają. Nie wiem też, co uważasz za oryginalną i wciągającą fabułę, skoro ta z PB jest nieoryginalna. Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 15.08.2007 23:39 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.07.2025 22:30 |