Znalezione W Internecie... 7 tom, potterowo-spoilerowo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Znalezione W Internecie... 7 tom, potterowo-spoilerowo
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Czyli wszystko to, co chcielibyśmy pokazać innym, a zawiera spoilery
![]() także myślę sobie, że to jest miejsce na wszystkie fanarty i inne takie śmiesznostki post-deathly-hallowsowe. ja wrzucam kilka(naście) avatarów, których z pewnością bym używała ![]() stąd: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ze specjalną dedykacją dla Katona: ![]() edit: zmieniłam tytuł, żeby się nikomu nie pomyliło z wątkiem na TSie ![]() Ten post był edytowany przez emoticonka: 26.07.2007 14:31 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja ze swojej strony mogę tylko zakończyć ten przestępczy offtop olbrzymią zachętą. Ponieważ bardziej od fantasy nie znoszę tylko science fiction, a Doktor jest dla mnie tym w science fiction czym Harry Potter w fantasy - miłością wielką i nieskończoną
![]() He's like fire. And ice. And rage. He's like the night, and the storm in the heart of the Sun. He's ancient and forever. He burns at the center of time and he can see the turn of the Universe. ![]() Edit: a jeśli ktoś ma chęć zerknąć o czym w ogóle jest mowa, polecam tę stronkę. W pełni legalna i oficjalna strona clipów z rozmaitych odcinków, jak również trailerów Doctora Who ![]() ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 27.08.2007 16:57 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 05:00 |