Znalezione W Internecie... 7 tom, potterowo-spoilerowo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Znalezione W Internecie... 7 tom, potterowo-spoilerowo
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Czyli wszystko to, co chcielibyśmy pokazać innym, a zawiera spoilery
![]() także myślę sobie, że to jest miejsce na wszystkie fanarty i inne takie śmiesznostki post-deathly-hallowsowe. ja wrzucam kilka(naście) avatarów, których z pewnością bym używała ![]() stąd: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ze specjalną dedykacją dla Katona: ![]() edit: zmieniłam tytuł, żeby się nikomu nie pomyliło z wątkiem na TSie ![]() Ten post był edytowany przez emoticonka: 26.07.2007 14:31 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE (a Lily poprawia włosy, bo tak JKR napisała) Co nie zmienia faktu, że na rysunku wygląda to okropnie nienaturalnie. Zresztą ja ten fragment odczytałem raczej jako "odrzuciła włosy do tyłu", czyli bez pomocy rąk, samym ruchem głowy. Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 04.09.2007 16:06 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 04:38 |