Prison Break, Skazany na śmierć
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Prison Break, Skazany na śmierć
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prison Break co o nim myślicie???
Zakładam ten temat bo lubie ten serial i chce wiedzieć co wy o nim myślicie. Mike jest niezły cwaniaczek z niego he he Te jego tatuaze i plan do wolności. Z niecierpliwością czekam na następne odcinki w polsacie. Ten post był edytowany przez Zeti: 24.02.2007 19:13 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
Toujours_Pur |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 54 Dołączył: 09.04.2007 ![]() |
Pisząc szczerze nie "kręci" mnie ten serial.Oczywiście fajnie zrobiony,ciekawy też.Ale jakoś nie w moim typie.Nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie oszaleli na punktcie PB.Specjalnie nie różni się od innych tego typu seriali.Przynajmniej według mnie.Jego dobrą stroną są aktorzy - są dobrze dobrani do ról które grają i jest to niewątpliwie plus serialu.Ale całokształt mnie nie pociąga ,bo za dużo tam schematów.Kilka razy oglądając ten serial złapałam się na tym ,że zgaduję co zrobi dana osoba i moje przypuszczenia zazwyczaj się sprawdzały...No,ale jako eksperta w tej dziedzinie się nie podam ,bo serial oglądałam kilka razy.
-------------------- Sweet turning sour and untouchable I need the darkness, the sweetness, the sadness, the weakness Oh I need this I need a lullaby, a kiss goodnight, angel, sweet love of my life Oh I need this. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 02.07.2025 01:47 |