Prison Break, Skazany na śmierć
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Prison Break, Skazany na śmierć
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prison Break co o nim myślicie???
Zakładam ten temat bo lubie ten serial i chce wiedzieć co wy o nim myślicie. Mike jest niezły cwaniaczek z niego he he Te jego tatuaze i plan do wolności. Z niecierpliwością czekam na następne odcinki w polsacie. Ten post był edytowany przez Zeti: 24.02.2007 19:13 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Tak czułem, że mi ten serial zobojętniał.
Nie pamiętam nawet, co do cholery stało się z Sarą. Wszystko jedno. Od początku wiedziałem, że chcą od Michaela wyciągnięcia kogoś z więzienia. I że zaszantażują go. To już się robi nudne. Lincoln musi zapuścić włosy, bo głupio wygląda. A Michael ma kilka do znudzenia powtarzanych wyrazów twarzy. No ale nie powiem, fajnie zaprojektowane więzienie i atmosfera w nim. Jakaś miła odmiana. T-Bag w swoim żywiole, a Bellic jak zwykle ma pecha. Szkoda faceta. Jakoś jednak nie czekam z napięciem na kolejny odcinek. Swoją drogą, jestem niemal pewien, że aktorka, która w tym odcinku grała prostytutkę, to stara, dobra Alex z LOST. Zaraz poszukam zdjęć do porównania. To jednak nie ona. Jakaś Crystal Mantecon. Czekam na Zagubionych. Tamte postacie jakoś mi bliższe, a i akcja na wyspie (choćby i powolna czy nieco naciągana) jakoś bardziej mnie kręci. Zresztą wiadomo, że w LOST serial to tylko połowa zabawy. Dyskusje nad nim to właściwe "mięsko". Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 19.09.2007 22:10 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 02.07.2025 00:10 |