[filmy] Najlepiej Odegrane Sceny..., Czyli wasze ulubione kilka sek. z filmu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[filmy] Najlepiej Odegrane Sceny..., Czyli wasze ulubione kilka sek. z filmu
hiob27 |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 379 Dołączył: 28.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak jak w temacie. Opiszcie sceny, podajac tytul filmu i aktora, ktore wywolaly u was niesamowite emocje.
Ja zaczne: Moja ulubiona aktorka - Radha Mitchell Film - Człowiek w ogniu (Man in fire) z 2004 roku Scena - Gdy Radha (gra role matki porwanej dziewczynki) dowiaduje sie przez telefon, ze jej dziecko zostalo zabite (jej reakcja). { - jak na kogos ta scena nie podzialala, to ja nie mam slow...} -------------------- Prefekt Hufflepuff
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Golden Phoenix |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 351 Dołączył: 16.07.2004 Skąd: Bydgoszcz / Toruń Płeć: Kobieta ![]() |
Dla mnie sceną, która wywołuje za każdym razem niesamowite emocje (czytaj: rozklejam się) jest:
Film - Szósty zmysł (The sixth sense) Scena: Jedna z końcowych, gdy Cole i jego mama siedzą w samochodzie. Cole mówi, że widzi zmarłych i że rozmawiał z babcią. Cytat angielski: Cole Sear: She wanted me to tell you... Lynn Sear: Cole, please stop... Cole Sear: She wanted me to tell you she saw you dance. She said, when you were little, you and her had a fight, right before your dance recital. You thought she didn't come see you dance. She did. She hid in the back so you wouldn't see. She said you were like an angel. She said you came to the place where they buried her. Asked her a question? She said the answer is...”Every day." What did you ask? Lynn Sear: Do... Do I make her proud? -------------------- "Nightingale in a golden cage..."
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 08.05.2025 01:16 |