'wszyscy Ludzie Prezydenta', political thread
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
'wszyscy Ludzie Prezydenta', political thread
vold |
13.02.2007 22:24
|
rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna |
Dawno nie było żadnych rozmów politycznych [nie wiem czy zagorzali obrońcy Kaczyńskich nie chcą się bawić w tłumaczenie się itd. i ich nie zakładają]. Ja nie mam zamiaru prowokować, tylko zaczynam się mocno bać.
Fotyga, Gosiewski, Macierewicz, Cymański, Kuchciński, Kaczmaerk [do niego mam chyba najmniej zastrzeżeń], pan premier, Lepper, Giertych, Orzechowski [!!!] ... Cholera, wszędzie spiski, agenci, służby specjalne i paskudni niemcy. Przecież połowa z tych ludzi to jeden wielki żart. Chyba nie muszę mówić dlaczego, wystarczy poczytać gazety [nie tylko te koszerne ] czy pooglądać telewizję [nie tylko prywatną]. O tych wszystkich śmiesznych przepychankach z Gilowską, Marcinkiewiczem, Dornem nie będę wspominał. O Samoobronie czy LPRze też już nic nie mówię, temat chyba przedawniony [zatrudnimy może kogoś za seks albo zamówimy pięć piwek?]. Opozycja też jest śmieszna. Tusk jest kiepskim politykiem, który siedzi na dupie i krytykuje, zamiast próbować cokolwiek zrobić. Olejniczak jest zakłamany i niemniej cyniczny niż Giertych. Jak ma się polityczna Polska? -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
anagda |
26.09.2007 07:38
|
Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta |
QUOTE Właśnie przypomniało mi się, że ostatnio jako porządny obywatel postanowiłam obejrzeć konferencje prasowe partii i posłuchać co mają mi do zaoferowania w swoich programach wyborczych. Niestety na pierwszy ogien poszedł PiS, a mowy przewodniczących i innych członków skutecznie odebrały mi zapał. No i nie dowiedziałam się niczego konkretnego poza tym, że PO jest ZUE, a PiS dobry i dzięki niemu kraj rośnie w siłę, a ludziom żyje się dostatnio :] Aha, i dzięki PiS-owi spadła też liczba wypadków drogowych (taaaak!) Ta... Bezrobocie się zmniejszyło, wypadki, a mamy wzrost gospodarczy. Tylko że owy wzrost to zasługa raczej poprzedniego rządu, bo gospodarka nie zmienia się z dnia na dzień. A co do bezrobocia to faktycznie się zmniejszyło. To nic, że kilka ładnych tysiaków Polaków wyemigrowało. No, ale zmniejszyło się. A to ważne A co do wypadków, to troche trudno, by na drogach po sto razy zamykanych, w celu remontu był jakis poważny wypadek, skoro w korku na Zakopiance jedzie się z zawrotną prędkoscią 20 km/h -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:14 |