Prison Break, Skazany na śmierć
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Prison Break, Skazany na śmierć
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prison Break co o nim myślicie???
Zakładam ten temat bo lubie ten serial i chce wiedzieć co wy o nim myślicie. Mike jest niezły cwaniaczek z niego he he Te jego tatuaze i plan do wolności. Z niecierpliwością czekam na następne odcinki w polsacie. Ten post był edytowany przez Zeti: 24.02.2007 19:13 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Na biało, Avada.
Wiecie, co Wam powiem? Straciłem zainteresowanie PB. Owszem, oglądało się wcale ciekawie, ale jakoś tak w połowie sprawdziłem, ile jeszcze do końca (przy Lost nigdy mi się to nie zdarzyło). No i nawet nie chciało mi się go ściągać - nie byłem zbytnio ciekaw, co dalej. Kiepsko. Zgadzam się, że Sona ma fajny klimat. Podobał mi się pomysł Michaela - w sumie to najciekawszy element tego serialu. I tak nie mogę odżałować, że rola jego tatuaży już się skończyła. Stały się bezużyteczne. Pozostaje pytanie: czy woda wróciła na stałe? I protestuję przeciwko ciągnięciu wątku Sucre. Niech już dadzą chłopakowi spokój. Pomijając to, że fajny ese i szkoda mi oglądać go w kłopotach - jako postać niewiele może już zaprezentować. Aha, zauważyłem błąd - na początku Scofield dostaje mało wody, może na dwa łyki - specjalnie to pokazują. A potem nagle ma tej wody tyle, że pije ją przez pięć minut i jeszcze się dzieli z Bellickiem. Szkoda mi Bellicka. Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 28.09.2007 23:04 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 02.07.2025 01:10 |