'wszyscy Ludzie Prezydenta', political thread
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
'wszyscy Ludzie Prezydenta', political thread
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dawno nie było żadnych rozmów politycznych [nie wiem czy zagorzali obrońcy Kaczyńskich nie chcą się bawić w tłumaczenie się itd. i ich nie zakładają]. Ja nie mam zamiaru prowokować, tylko zaczynam się mocno bać.
Fotyga, Gosiewski, Macierewicz, Cymański, Kuchciński, Kaczmaerk [do niego mam chyba najmniej zastrzeżeń], pan premier, Lepper, Giertych, Orzechowski [!!!] ... Cholera, wszędzie spiski, agenci, służby specjalne i paskudni niemcy. Przecież połowa z tych ludzi to jeden wielki żart. Chyba nie muszę mówić dlaczego, wystarczy poczytać gazety [nie tylko te koszerne ![]() O tych wszystkich śmiesznych przepychankach z Gilowską, Marcinkiewiczem, Dornem nie będę wspominał. O Samoobronie czy LPRze też już nic nie mówię, temat chyba przedawniony [zatrudnimy może kogoś za seks albo zamówimy pięć piwek?]. Opozycja też jest śmieszna. Tusk jest kiepskim politykiem, który siedzi na dupie i krytykuje, zamiast próbować cokolwiek zrobić. Olejniczak jest zakłamany i niemniej cyniczny niż Giertych. Jak ma się polityczna Polska? -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Kwaśniewski oczywiście.
Tego, że gospodarka idzie w górę nie zawdzięczamy nikomu, poza koniunkturą i przedsiębiorczością Polaków. Ten rząd nie robił nic specjalnego, żeby jej cokolwiek utrudniać. Nie zadał sobie też trudu by jej coś ułatwiać, Jest dokładnie identyczny jak wszystkie pozostałe od '93. Tzn. mimo wszystko lepszy niż pierwsze rządy SLD, bo one spętały gospodarkę w największym stopniu. Nikt jej potem nie uwolnił już. Rytualna nienawiść do Balcerowicza była ohydna, zgadzam się. Ten pa jest wyjątkowo antypatyczny i nadaje się świetnie na walenie w niego jak w bęben, ale jego zasługi z początku lat 90tych są niepodważalne. W jednej kwesti Owco wpadasz w kompletną demagogię. Wiele rzeczy można Kaczyńskim zarzucić, ale nie to, że dorabiają się na władzy. Nikt tam nie bierze łapówek i tego jestem absolutnie pewien. Nie wynika to oczywiście z absolutnej kryształowości każdego, ale z pewnych standartów jakie się pojawiły. Są różne afery. Ale największa kasa jaką defraudował PiS to była kasa za wieśmaka. To naprawdę nieco inna skala niż mordy moje. Jakikolwiek nie byłby następny rząd, akurat takiego trzymania za morde swoich ludzi powinien się od Kaczyńskiego nauczyć. |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 29.09.2007 09:37) W jednej kwesti Owco wpadasz w kompletną demagogię. Wiele rzeczy można Kaczyńskim zarzucić, ale nie to, że dorabiają się na władzy. Nikt tam nie bierze łapówek i tego jestem absolutnie pewien. O_O O_O O_O Przepraszam, ale mnie zatkało. Jak mnie odetka to odpiszę, chociaż nie obiecuję, bo z mało czym się tak źle polemizuje jak z absolutną pewnością. Drugi raz na tym forum udało Ci się mnie autentycznie przerazić. O rany, aż mi się ręce zatrzęsły O_O. Ten post był edytowany przez owczarnia: 29.09.2007 13:53 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:47 |