Prison Break, Skazany na śmierć
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Prison Break, Skazany na śmierć
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prison Break co o nim myślicie???
Zakładam ten temat bo lubie ten serial i chce wiedzieć co wy o nim myślicie. Mike jest niezły cwaniaczek z niego he he Te jego tatuaze i plan do wolności. Z niecierpliwością czekam na następne odcinki w polsacie. Ten post był edytowany przez Zeti: 24.02.2007 19:13 -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
pewnie zatkają czymś (lub kimś ;p)
chyba rzeczywiście 1 sezon był najlepszy, drugi trochę gorszy a po obejrzeniu 3x01 i 3x02 to trochę nudno sie zrobiło ale i tak serial jest fajny ciekawe jak ten tam u góry sie dostał do władzy.... bellica to ja nigdy nie lubiłam chociaż żałośnie wyglądał w samych gaciach. Teraz dostał jakieś ubranie, ale za wydanie wisthlera. Wisthlera to mi sie wydaje, że i tak będą próbowali zabić. A Mike od razu już wymyśla ah, ah ;p T-Bag milusi ![]() edit po 3x03: o maaaatko! Robi się coraz lepiej. Jak myślicie, co było w tym pudle? Ciekawe czy zawartość tego pudła miała coś wspólnego z krwawym dolnym prawym rogiem... Może odcięli LJ'owi coś.... Może twórcy PB lubią pozbawiać bohaterów niektórych części ciała... :| Ten post był edytowany przez asiatal: 04.10.2007 21:57 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 02.07.2025 00:28 |