Dexter
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Dexter
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
![]() Oglądacie go? Co o nim sądzicie? Ja uważam, że jest on naprawdę wciągający. Sezon 2 tak samo, jak i 1 W razie braku zainteresowania tym serialem na tym forum, proszę o usunięcie tematu Ten post był edytowany przez asiatal: 01.11.2007 23:29 |
![]() ![]() ![]() |
asiatal |
![]()
|
![]() ? Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 928 Dołączył: 03.03.2007 Skąd: pomorze Płeć: Kobieta ![]() |
napisałam w kolejnym poście, żeby tu ktoś coś napisał (może przez "nowe posty od ostatniej wizyty"ktoś tu zajrzy).
Po 2x12: ostatni odcinek jest definitywnie najlepszy. Jeenyyyyyyy. Ale się porobiło... Trochę szkoda mi Lili.... Teraz to dopiero będzie... Albo i nie będzie. Jeśli obejrzeliście już "British Invasion" to napiszcie, waszym zdaniem czy telewizja Showtime nakręci trzeci sezon. Wiem, że powiedzieli, że planują ale nie wiadomo, czy na pewno. No więc ja myślę, że nakręcą. Chociażby dlatego, że to zapewne żyłka złota (będzie, po miejmy nadzieję zakończeniu protestu). Po śmierci Lili nie będzie już tak fajowsko, ale wieżę w inwencję i kupę dobrych pomysłów scenarzystów. Ten post był edytowany przez asiatal: 14.12.2007 18:14 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:44 |