Oglądacie go? Co o nim sądzicie? Ja uważam, że jest on naprawdę wciągający. Sezon 2 tak samo, jak i 1
W razie braku zainteresowania tym serialem na tym forum, proszę o usunięcie tematu
obejrzalem pierwsze 2 odcinki i zupelnie mnie nie wciagnol, a to dziwne bo z reguly seriale mnie strasznie uzalezniaja (heroes, prision break, lost, friends, jericho <- najnowszy nalog, bez kitu polecam serial, jest swietny, smiem twierdzic, ze duzo lepszy od trojcy pb,lost,heroes)
też oglądałam Jericho. Podobno ma być kontynuacja....
Chyba właśnie nie. Poza tym Jericho jest dobre przez 10 pierwszych odcinków, potem już meczy.
Dexter ssie. Drugi sezon chyba jeszcze lepszy od pierwszego pod względem fabuły, choć oczywiście odpada element zaskoczenia.

E, no co wy, dexter jest debeściak
2 sezon jest genialny. Chociaz Dexter jest juz bardziej ludzki i nie zabija za duzo ludzi
Podoba mi się motyw z leczeniem uzaleznienia
"Czesc! Jestem Dexter. Jestem uzalezniony" ;]
a mi się nie szczególnie podoba motyw z leczeniem uzależnienia, no bo jak się on oduczy zabijać, no to już nie będzie tak fajnie.
A co ta babka-opiekun ma do niego? Leci na niego? Jeśli tak, to w taki dziwny sposób...
Ludwisarz
03.11.2007 17:43
Dexter to dexter, pyszny sok.
A Jericho w pewnym momencie zaczyna nuzyc, ale jest ogolnie fajne. Taki dobry wypelniacz czasu jak nie ma Losta
Mnie Jericho do 5 odcinka strasznie meczylo. Ogladalem na zasadzie, ze 'dalej jest zajebisty'. I tak do konca nie obejrzalem.
Jericho to fajny pomysł na serial, ale niektóre odcinki były nudne.
Wypełniacz czasu pomiędzy oczekiwaniem na nowe odcinki m.in. Losta, dobrze powiedziane
Dla mnie wszystko jest wypychaczem w oczekiwaniu na Losta
E tam. Mi się lost znudził już. Zresztą nigdy nie byłam jakoś szczególnie zajawiona.
dexter jest najlepszy, to znacyz może druogplanowe postaci są dosyć płaskie, ALE sam Dexter jest po prostu genialny. no i fabularnie jest fajny i zabawny. Nie można nie kochać - a 4ka z drugiego sezonu to chyba najlepszy odcinek z obu serii póki co.
nie oglądałam deaxa pod względem, który odcinek najlepszy. Prawie spadłam z krzesła jak się dowiedziałam, że Maria spała z facetem tej szefowej

D
Ludwisarz
06.11.2007 00:27
NAPISY, gdzie sa Napisy.
ja szukam napiprojektem
chyba też można poszukać na napisy24
TimmY, nie przesadzaj z tymi napisami.
napis.info - juz sa ;]
ja sciagam 3 part odcinka i dzisiaj ogladam
nutrias - rapidshare, hę? :]
Spojler!
a przed chwilą zobaczyłam --> zaje.bisty odcinek. Kocham te rozmowy Dexter-ten tam porucznik. Patoshik (czy jakoś tak) gra Olsena! A jego adwokat to chyba taki jeden z House'a ale nie jestem pewna i nie chce mi się sprawdzić. Jak Dexter wyjdzie ze swojego "uzależnienia" to nie będzie fajnie. Dobrze że zerwał z tą Ritą. Nigdy jej nie lubiłam. Lilę kocham ^^. "James" jest strasznie denerwujący. Czekam na następny odcinek
ta, rapidshare ;]
jedno pytanie, skad policja wiedziala, ze cos dzieje sie w wagonie??
poza tym, zajebista scena seksu Dextera z Lilą, fajne stringi miala
taaaa, ano fajneee. Ja odniosłam wrażenie, że jedno ujęcie widzieliśmy za folią w tym wagonie. I może oni tam tą kamerę zostawili.
O K.U.R.W.A.!
Stary dobry Dexter powraca.
8 odcinek jak narazie najlepszy w 2 serii, jeden z najlepszych w całym serialu.
Jo tyz, ale nie mam kiedy. Blu konekta nie bede zapychac.
Współczuję. Blukonekta. A za 02x08 się zaraz zabieram.
Na moje potrzeby naukowe (szperanie w poszukiwaniu zrodel, odbieranie mejli od wykladowcow, zaliczanie informatyki) starcza. A nawet i na szalenstwa w postaci komunikatora i fajerfoksa moge sobie pozwolic xP Reszta przyjemnosci w weekend.
[/offtop]
PrZeMeK Z.
20.11.2007 00:06
Jak rozumiem, Lost miał się dobrze na Bziumie i tam powrócił, ale Dexter cierpiał straszliwe męki i musi przenieść się tu?
Nie obkminiam tego moderatorsko-serialowego przerzucania.
Też się zakochałem w Lili. Jest megaseksowna, gra bardzo ciekawą, tajemniczą postać.
A co do odcinka, jestem teraz bardzo ciekawy w jakim kierunku pójdzie serial po odkryciu szkiełek. I co dalej Dexter zrobi z Lilą?
Avadakedaver
24.11.2007 09:47
hmmm
a jak ja nie oglądam, to byście mi powiedzieli (tylko bez spojlerów) żebym się przekonał?
Zacznij oglądać a sam się przekonasz. Warto.
facet ma takie małe zboczenie - zabija ludzi. Ma tę potrzebę,
[spojler]ponieważ gdy miał chyba 2 lata to jego matkę piłą łańcuchową czy tam elektryczną (kabelek miała, no!) na jego oczach zabili. Wychowywany był przez policjanta, który wiedział o jego potrzebach i nauczył go, jak zacierać za sobą ślady.[spojler] Mieszka w Miami i pracuje w policji, gdzie jest "facetem od krwi" (przy morderstwach). Ma dziewczynę z dwójką dzieci (ładną, ale wkurzającą), której mąż ją bił i gwałcił. Mam nadzieję, że za dużo nie zaspojlerowałam

Miało byc bez spojlerów...
//hazmyślałam, że to nie jest spojler. Przepraszam
k....!
Genialny odcinek z genialną końcówką.
chyba najlepszy odcinek z całego Dextera.
napisałam w kolejnym poście, żeby tu ktoś coś napisał (może przez "nowe posty od ostatniej wizyty"ktoś tu zajrzy).
Po 2x12:
ostatni odcinek jest definitywnie najlepszy. Jeenyyyyyyy. Ale się porobiło... Trochę szkoda mi Lili.... Teraz to dopiero będzie... Albo i nie będzie.
Jeśli obejrzeliście już "British Invasion" to napiszcie, waszym zdaniem czy telewizja Showtime nakręci trzeci sezon. Wiem, że powiedzieli, że planują ale nie wiadomo, czy na pewno.
No więc ja myślę, że nakręcą. Chociażby dlatego, że to zapewne żyłka złota (będzie, po miejmy nadzieję zakończeniu protestu). Po śmierci Lili nie będzie już tak fajowsko, ale wieżę w inwencję i kupę dobrych pomysłów scenarzystów.
Finałowy odcinek na początku fajny, lecz potem sie pieprzył aż wkońcu się spierzył.
Jedno co mnie bardzo zastanawia to jak Dexter znalazł Lile w Paryżu i to w takim krótkim czasie???
ta nowa seria jest naprawde niezla, dobra teraz bedzie rozgrywka miedzy D. a M.
ktos oglada jeszcze?
managarm
27.11.2008 12:35
Ta, slyszalem ze w 9 jest niezly przewrot akcji. Sam jestem na 8 ale lacze narazie zapychaja Tudorzy wiec poczekam.
na początku Miguel mnie strrasznie denerwował i w ogóle, co to za chory pomysł, by dawać Dexterowi przyjaciela? Dex to Dex. Działa na własną rękę. W 9 odc. M. mnie zdziwił. I prawdopodobnie Dex go zdejmie. I nie lubię Rity i pomysłu z dzieckiem. Niepokoi mnie fakt, że ostatni odcinek (btw. mało ich jest) nazywa się "Do you take Dexter Morgan?"
Avadakedaver
27.11.2008 18:15
1/3 pilota.
ja pierdolę, jak ten Dexter się teraz rozkręcił. już myślałem, że 3 sezon będzie stracony, a tu proszę.
managarm
02.12.2008 19:40
Mam to samo, wreszcie w 9 odcinku serial sie rozkrecil
huhu, zaskakujaca troszke ta 11. robi sie lekka soap opera, ale co zrobic, bardzo przyjemnie sie dalej oglada, uwielbiam dextera i deb, quinna polubilem, angel troche poluzowal, ale tez po prostu spoko typek.
jak widzę Deb to mi się przypomina "Egzorcyzmy Emily Rose". I wtedy jej nie lubię. Ale jako Debra to spoko babka.
Zastanawiam się, gdy Deb odkryje teraz tą całą sprawę z jej ojcem i matką Dexa (no i jego bratem!), co Dexter na to.
Coraz bardziej irytuje mnie ślub Dexa i Rity. I serio, czy przed każdym ślubem tak się planuje każdy najmniejszy szczegół?
I czy Miguel zdążył zabić Laguertę? Jeśli nie, to skąd Dexter miał pewność, że nie nakryje ich w jej domu?
"I killed yours too" rocks
I że się kurde, dałam nabrać na to "porwanie Dextera". Serio myślałam, że to Skinner. btw: kto ma czerwone światło w zamkniętym bagażniku? Wiem, że w innym przypadku *** byśmy zobaczyli, ale się tak zastanawiałam.
I serio, czy przed każdym ślubem tak się planuje każdy najmniejszy szczegół?
Nie no co Ty.
wiem, ze mam jakies tam opoznienie, ale wlasnie skonczylam ogladac 3 serie i WOW.
świetna postać Miguela i ta ciągła niepewność, jest szczery czy nie? są przyjaciółmi czy jednak wydyma Dextera? podświadomie jakoś czułam, że te teksty o wartości przyjaźni i inne są zbyt sztuczne. Debra wciąż moją ulubienicą. Chcę więcej
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami
kliknij tutaj.
kulturystyka trening na masę