Help - Search - Member List - Calendar
Pelna wersja: Dexter
Magiczne Forum > Kultura > Klan, Plebania, Niewolnica Isaura
Pages: 1, 2, 3
Verita
o tak.... 3 seria kończy się wypaśnie, zachęca do oglądania 4 serii.
Chociaż początek był taki mierny wink2.gif
asiatal
takie zakończenie było, że myślałam że to będzie koniec już Dextera. I się zdziwiłam jak po napisach była zajawka następnego sezonu. No zobaczymy, zobaczymy smile.gif
Verita
nie no, nie zabija się kury znoszącej złote jajka wink2.gif tak szybko raczej dextera nie skończą wink2.gif
asiatal
a ja tam wiem, czy Dextera ktoś tam w usa ogląda (: na tv.com chyba jeszcze nie spotkałam go w top 10

tak szybko raczej dextera nie skończą wink2.gif

no to chyba dobrze
Verita
oczywiście, że dobrze smile.gif
hm... gdyby nie był popularny w stanach to by go po 1 sezonie skończyli biggrin.gif jak nie wcześniej.
a to że nie był w top10 na jakieś stronie nic nie oznacza biggrin.gif może to, że ludzie się nie znają wink2.gif z resztą, Dexter jest dość specyficzny i dla ludzi o raczej mocnych żołądkach wink2.gif
Neonai
ogląda ktoś 4 sezon ? chciałam powiedzieć, że właśnie obejrzałam 4 odcinek i mi smutno, bo Lundy nie zyje nooo ;(
asiatal
jestem na 3 odc i powiem, że sezon ciekawszy od poprzedniego, jak na razie.
managarm
Zdecydowanie lepszy.
Avadakedaver
trzy razy zaczynałem oglądać pilota i nie skonczylem go jeszcze. Jak dużo lepsze są kolejne odcinki?
Eva
Przymuś się i obejrzyj chociaż trzy odcinki, warto i szkoda by było, gdyby Cię ten fenomen ominął, bo przez pilota nie przebrnąłeś.

Uwaga spoilery:
Ankieta - Lundy żyje czy nie żyje? Bardzo to wszystko niejednoznaczne, wolałabym, żeby jednak zipał, jako że lubię starca i jakiś taki przyjemniejszy niż Antą. Oraz - przypadkowy napad rabunkowy czy Trinity spanikował?
matoos
OMGSPOILARZ
Definitywnie Trinity moim zdaniem, cały odcinek wyraźnie wskazywał, że się obawia zdemaskowania. Trafienie Debory tak żeby nie umarła też dość precyzyjne i bez sensu jak na rabunek. Czy szkoda... Moim zdaniem szkoda że Deb okazała się dupkiem strasznym i nie zerwała z Antonem zanim poszła go zdradzić z Lundiem. A zabójstwo Lundiego pozwala na fajny zwrot akcji, który moim zdaniem może wyjść temu serialowi tylo na dobre.
asiatal
Ohmyfuckingodohmyfuckingod...
Właśnie zobaczyłam. Wyraz twarzy Lundiego - niesamowity.
managarm
Cos ten aktor jednak potrafi.
Avadakedaver
Obejrzałem ten drugi odcinek dextera. Cóż, za miesiąc nadrobię zaległości smile.gif
Avadakedaver
dexter s02e02 własnie obejrzałem ze słuchawkami na uszach
I DOSTAŁEM PIERDOLONEGO ZAWAŁU SERCA na 54:10

jezu jak mi sie rece telepią
asiatal
Ty dopiero na drugim sezonie jesteś?
Raaaaaaaaaaaany, ale ja Ci zazdroszczę =)
Avadakedaver
no, teraz to juz w zasadzie koncze ten 2.
Neonai
QUOTE(Avadakedaver @ 31.10.2009 00:34)
dexter s02e02 własnie obejrzałem ze słuchawkami na uszach
I DOSTAŁEM PIERDOLONEGO ZAWAŁU SERCA na 54:10

jezu jak mi sie rece telepią
*

przypomnij, co było w tym momencie, bo jakoś nie zapamiętałam co do minuty...?;]
Avadakedaver
ostatnia halucynacja dotycząca briana, brata dextera. jak wyskakuje z wody i chwyta dextera za rękę.
plus!
koniec sezonu. kurde, ze tez nie pamietalem zeby sciagać trzeci, teraz to sie naczekam dopiero :/
Katon
Znam, to dobre. Tylko Dee Dee mnie wpieprza.
Ina
Ehe, właśnie wczoraj oglądałam ep02 i niemal umarłam ze strachu. Matka pytała, czemu wrzeszczę na laptopa.
managarm
Ten nowy sezon jakos mnie konfunduje. Niby dobry, ale jakos nie mam ochoty odpalic najnowszego odcinka.
Avadakedaver
katon widze teskni za dyskusją. spoko, ściągam Rzym, jutro zacznę oglądać to se pogodomy.
Avadakedaver
po raz pierwszy od kiedy obejrzałem "i am sam" zakręciła mi się w oku łezka.
Konkretnie jak debra została awansowana na detektywa. hehe. jestem nienormalny.
Czwarty sezonie, nadchodzę!

w ogole debra jest najlepsza na swiecie.
Avadakedaver
to co, juz tylko ja ogladam dextera? nadrobilem zaleglosci.

a nie , jeszcze siódmy.
managarm
Ogladamy ogladamy, ten sezon zdecydowanie lepszy od poprzedniego. Pewnie juz to pisalem tongue.gif

Obejrzalem 7. i.. OMG. Bardzo dobry odcinek. Choc od polowy już czułem że tak sie skonczy.
asiatal
ja zgadłam zakończenie, jak on leżał już na stole.
matoos
QUOTE(managarm @ 10.11.2009 18:03)
Ogladamy ogladamy, ten sezon zdecydowanie lepszy od poprzedniego. Pewnie juz to pisalem tongue.gif

Obejrzalem 7. i.. OMG. Bardzo dobry odcinek. Choc od polowy już czułem że tak sie skonczy.
*

Ja tam jestem zdziwiony że oni dopiero w 4 sezonie taki wątek wprowadzili, przecież cała ta historia aż się prosi o taki przypadek.
asiatal
może on wybierał takich, co do których nie miał wątpliwości. Np gwałcicieli-recydywistów, morderców po odsiadce itd.
matoos
Zakładam, że to był pierwszy odcinek dextera jaki oglądałaś?
asiatal
Rozwiń swoją wypowiedź.
matoos
QUOTE(asiatal @ 11.11.2009 00:47)
może on wybierał takich, co do których nie miał wątpliwości. Np gwałcicieli-recydywistów, morderców po odsiadce itd.
*

No o to mi chodzi. To brzmi jakbyś pierwszy raz dextera oglądała. To tak jakby ktoś powiedział że był zaskoczony że w najnowszym odcinku southparka te dzieciaki tak przeklinają.
asiatal
no dobra, źle się wyraziłam. My bad.
Avadakedaver
w sumie to nie pierwszy raz dextera, zabił jeszcze Oscara. Fakt, że nie na stole może, ale śmierć jest śmierć. Dlatego uważam że on sie bardziej zalamal tym ze kiepsko sie przygotowal, niz samym faktem zabicia niewinnego. No i mam nadzieje ze zabije Arthura w miare szybko, a nie na koncu sezonu.
managarm
Oscar nie byl niewinny. Zabił tam też przecież kogos. Tą panią prokurator chyba. (mam nadzieje ze nie pomylilem Oscara, to ten z 3. sezonu?)
Avadakedaver
ty nie mowisz czasem o miguelu? to on zabił Ellen (pani-obronca). oscar to jego brat, dex zabil go i freebo przez 'przypadek'
Avadakedaver
boże, to trzeci sezon ale pierwszy odcinek : D
Eva
Zdaje mi sie (byc moze zle) ze Dan myli Oscara Prado (brat Miguela, 3 sezon) z bratem Dexa, Brianem (1 sezon).
Avadakedaver
i chyba mu post wyparowal spomiedzy moich dwoch.
Miranda
obejrzałam pierwszy odcinek czwartego sezonu. generalnie wszyscy chyba pogłupieli (laguerta-angel? lundy z tyłka gdzieś wrócił?), ale rita doprowadza mnie do szewskiej pasji, po prostu jak ją widzę na ekranie robi mi się niedobrze. odechciewa mi się mieć dzieci jak na nią patrzę, serio.
matoos
Nowy odcinek, ostatnie 5 sekund, o shit.
Neonai
kurde, wlasnie mi sie sciaga...padam na twarz, wiec obejrze sobie o 5:30 rano, przy sniadaniu =p

edit: ja piernicze O_o
Avadakedaver
urywa dupę. CAŁY. od początku do końca.
Trisste
s04e09 byłby perfekcyjny, gdyby nie sceny z LaGuertą i Batistą. Co nie zmienia faktu, że odcinek zwala na kolana, powala na łopatki i miażdży. Niesamowity był. Wszystkie sceny w domu Arthura od momentu, gdy Dex przekroczył próg jego domu powtarzałam sobie z 7 razy.
Avadakedaver
ale co wy chcecie od ANHELA i laguerty?

spoiler z książki!:

w ksiazce la guerta umiera mniej wiecej na etapie finału pierwszego sezonu.

w ogole ciekawi mnie że przez tyle morderstw i tyle lat mordowania dexter nie miał ochoty na zmianę. Na przykład zabijania w inny sposób.
Avadakedaver
Dexter: Early Cuts
polecam! łącznie z 5 minut oglądania, krótkie animowane 4 odcinki z głosem Hall'a.
matoos
Huhuhuhu najnowszy odcinek zakończenie huhuhuhu

Uwielbiam ten serial biggrin.gif
managarm
Damn zostalo mi 30min do konca!

LOOOL, ale zakonczenie. Dlaczego on nie schowal plakietki!!
matoos
<SPOILER>No i spierdolili.</SPOILER>
Eva
Szlag by to, jeszcze nie oglądałam, a kumpel na facebooku zaspojlerowal koncowke. Niech go cholera, no seriously.
To jest "lekka wersja" zawartosci forum. By zobaczyc pelna wersje, z dodatkowymi informacjami i obrazami kliknij tutaj.

kulturystyka  trening na masę
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.