Ślub Kościelny / Ślub Humanistyczny
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ślub Kościelny / Ślub Humanistyczny
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Taki oto artykuł znalazłam na onecie
co o tym sądzicie? padłam po przeczytaniu przysięgi: '...będziesz się mógł dzielić ze mną materiałem genetycznym...' czy świat zwariował? po co ateistom takie substytuty? -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Inna rzecz, że skoro znasz go ledwo co, to skąd możesz wiedzieć? To oczywiście też hipoteza. Piszę, że znam go ledwie, ponieważ gdy chodziłam do gimnazjum gdy on kończył liceum. Trochę tak jakby gówniara byłam. Więc żaden on mój kolega. Nie znam go dobrze, to fakt. Jednak jak napisałam, widziałam co robił, jak się we wszystko angażował. Jak grał w spektaklu - dawał całego siebie. Jak recytował wiersze - dawał całego siebie. Udzielał się społecznie - też poświęcając siebie całego. Nigdy nie spotkałam tak "autentycznego" i naturalnego chłopaka ![]() Szczerze wątpię, by nagle po paru latach mu się tak aż odwidziało 18 lat życia (choć fakt, nigdy nic nie wiadomo). Mógł iśc na akademie teatralną. Wybrał psychologie. Może i to go nakłoniło do zawarcia takiego ślubu? Edit: Podobnie jak jego żona z resztą. Ten post był edytowany przez anagda: 16.12.2007 23:24 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 01:56 |