Ślub Kościelny / Ślub Humanistyczny
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ślub Kościelny / Ślub Humanistyczny
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Taki oto artykuł znalazłam na onecie
co o tym sądzicie? padłam po przeczytaniu przysięgi: '...będziesz się mógł dzielić ze mną materiałem genetycznym...' czy świat zwariował? po co ateistom takie substytuty? -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Zgodnie z tym, co pisze Katon, można do kogoś powiedzieć: "jesteś debilem" (negatywnie oceniam stan twojego umysłu), i upierać się przy tym, że w żadnym razie nie zostało naruszone poszanowanie jego godności osobistej.
Zaczynam się poważnie zastanawiać, bo może kiedy facet mówi do kobiety "ty kurwo" ma tylko na myśli negatywną ocenę stanu jej kręgosłupa?... To by wyjaśniało, dlaczego tak wiele żon ze spokojem to znosi - cholera, dlaczego ja na to wcześniej nie wpadłam! QUOTE(Katon @ 17.12.2007 09:59) Niezwykle mnie bawi to określenie. Tak jakby wiara w Boga była dla człowieka stanem niejako naturalnym, a ateiści długo i z wysiłkiem musieli kombinować, żeby opracować program, na podstawie którego nauczą się nie wierzyć. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 05:02 |