Skąd bierzecie natchnienie do pisania
ficków?, Jak zapowiedziałem w "Poradach..."
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Skąd bierzecie natchnienie do pisania
ficków?, Jak zapowiedziałem w "Poradach..."
ikar |
![]() ![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
No właśnie, skąd? Ja już tam podałem
troszkę moich myśli na ten temat, ale proszę o umieszczanie swoich pomysłów,
doświadczeń i rad w tej kwestii w tym topicu ^^
-------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Alcis |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 12.12.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Mara @ 13.04.2003 20:23) J biorę natchnienie po przeczytaniu czegoś wspaniałego i wtedy bardzo chcę napisac coś równie dobrze. No i mi to nie wychodzi, ale staram sie nie załamywac. Czasem jest również tak, że wpadnie mi coś do głowy i musze od razu to napisać bo inaczej mnie rozsadzi... no tak jest ze mną No właśnie, ja mam tak samo. Przeczytałam jedną książkę, biografie Rowlingi od razu coś mi wpadło do głowy. Rano miałam zapisaną połowę zeszytu. To przychodzi samo tylko trzeba cierpliwie czekać i wykorzystać swoje szanse na napisanie czegokolwiek. -------------------- Podobno szczęściem można się zarazić jak chorobą. Ale jakoś nigdy nie widać epidemii.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 07.05.2025 18:40 |