RZyczenia
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
RZyczenia
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. życzy Meg. -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No naprawdę też wszyscy bolejemy, że mieszka niemal w Reichu...
Ja się nie będę silił na ogólne (kolejność przypadkowa, ale najierw faceci, żeby nie było za grzecznie): GrimmY'emu - żeby wreszcie przyjechał do Galicji, albo chociaż do Królestwa Kongresowego i się z nami zobaczył. TimmY'emu - żeby trenował, to w końcu wepchnie całą kukurydzę i wejdzie do księgi rekordów w kategorii: heteroseksualiści. Dementiemu - żeby był z nas dumny. Childowi - żeby powstał indiemetal. Miśkowi - żeby akcyza nie wzrosła (pseudoliberały już chcą podnosić na szlugi...) Ahmedowi - żeby został najważniejszym krytykiem muzycznym w Polsce, bo ma zadatki. Ryśkowi - żeby czasem brał udział w dyskusjach. Jestiemu - żeby wpadł kiedyś na jakiś zlot, bo naprawdę fajnie by się było razem wódki napić. Voldowi - żeby Tomasz Kamel wrócił do łask w TVP. Avadzie - żeby staranniej dopracowywał wiersze i nie porównywał mojej Ukochanej, do... najlepiej żeby w ogóle jej nie porównywał do niczego; no i żeby uratował komuś życie (nie ginąc przy tym samemu). PrZeMkOwIzET - żeby się nie bał chodzić do spowiedzi i żeby Luna wyszła za Neville'a. Syriuszowi - żeby Sapkowski nawrócił się na chrześcijaństwo. Zwodnikowi - żeby nie zapomniał podczas rządów Miłości o właściwym sobie krytycyzmie =) Matoosowi - żeby mnie czasem wsparł w światopoglądowych dyskusjach. Hagridowi - żeby UPR wszedł do Sejmu. Kubikowi - żeby zaglądnął czasem. Draco(nowi?) - żeby Huta rosła w siłę, a ludzie żyli dostatnio. Murofowi - żeby lepiej wykorzystał to 5 minut kiedy będzie go słuchać cały świat. Quzierowi - żeby se zmienił ten cytat w sygnaturce, bo już mi się znudził. Zetiemu - żeby wylajtował. wybaczcie jeśli kogoś pominąłem, albo nie wybaczajcie, tylko się zgłoście, to uzupełnie. Lilith - żebym zawsze składał Ci życzenia nie posiłkując się przy tym forum. Naice - żeby Placebo przyjechało 17 raz do Polski. Evie - żeby Walia odzyskała niepodległość. Sumiko - żeby wróciła. Hazel - żeby w Loch Nessie piwo było po zeta, ale żeby przy tym Loch Ness nie splajtował i miał się dobrze. Owczarni - żeby Rowling zaprosiła ją na kolacje i żeby przekazała jej restekpy od całego forum. Em - żebyś była nieśmiertelna i umiała latać. Sihaji - żeby sobie nie zmieniała avatara. Potti - żeby Borys nie odchodził już bardziej od zmysłów. Mellisie - żeby wiedziała, że ja też już mam prawo jazdy. Myśce - żeby przestała słuchać Masskotek. Mirandzie/Kitty/Cat - żeby złapała kiedyś takiego prawdziwego psychopatę. Hermionie1900 - żeby znalazła jakiegoś fajnego Mateusza. Albince - żeby zostało tak jak jest - Ty tam, my tu. jeśli o kimś zapomniałem... jak wyżej. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:19 |