Zabawa Potterowska
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zabawa Potterowska
Madziuś |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 208 Dołączył: 17.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Zabawa polega na tym, by każdy dopisywał po dwa, rymujące się wersy o tematyce Potterowskiej, tak, by całość trzymała się kupy i efekt był raczej zabawny.
To ja zacznę: Severus Snape przemierza korytarze Nucąc i grając na basowej gitarze |
![]() ![]() ![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
QUOTE Trochę ziela, trochę szynki, wszystkie moje są dziewczynki. Oto siwy włos z mej głowy, płyn na chłopców już gotowy. UWAGA!!! Jeśli jesteś wrażliwy (patrz nieuświadomiony) nie czytaj! Uprzedzam, że poniższa wypowiedź może zawierać treści gorszące. Gem - czekam na kontynuację ![]() QUOTE Dodam skrzydło nietoperza, Zeschły fallus jeżozwierza, Jakieś tajne ingrediencje I mam w dupie impotencję! Lecz nie wiedział ów zbok w tiarze, Że są braki w tym wywarze: Albus nie dodał przyprawy, Co wydłuża czas 'zabawy' Więc te pedofilskie żądze Warte były psie pieniądze. Nieświadomy niedostatków Ruszył wyrwać stadko dziatków. Zdrowo łyknął przeto trunek, Spojrzał prędko na 'rynsztunek' I po chwili krzyk rozpaczy! Ból głęboko twarz mu znaczy, Sznur żył pulsuje na skroni I na kroczu zacisk dłoni. Albus płacze, charczy, bredzi Z zamku zbiegli się sąsiedzi... Gapiów tłum prędko przyrastał I to co napiszę zastał; Wieść tą zna już cała szkoła: Pękły spodnie dyrektora, Penis spłaszczył się jak flądra, Jak brambory spuchły jądra... A chuć jego - jak niecnota Po podłodze starcem miota. ... t.b.c. ![]() Ten post był edytowany przez Syriusz_Black: 02.01.2008 15:33 -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 21:23 |