Włatcy Móch
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Włatcy Móch
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Aż dziw bierze
Gdy się spostrzeże że temat niezałożony tak bardzo utęskniony Włatcy Móch: -Czesio -Maślana -Anusiak -Konieczko Czy ich lubicie? Co o nich sądzicie? Jak ich postrzegacie? Czy ich oglądacie? -------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
![]() ![]() ![]() |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na początku to się chyba snobowałem na 'nielubienie' tego, bo pomysł po prostu bezczelnie podkradziony z South Park'u itd. Potem obejrzałem. To znaczy próbowałem obejrzeć
![]() No ale co zrobić, załamuje mnie tylko to, na jaką skalę serial stał się popularny. No ale co zrobić. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(vold @ 03.01.2008 23:04) Na początku to się chyba snobowałem na 'nielubienie' tego, bo pomysł po prostu bezczelnie podkradziony z South Park'u itd. Potem obejrzałem. To znaczy próbowałem obejrzeć ![]() No ale co zrobić, załamuje mnie tylko to, na jaką skalę serial stał się popularny. No ale co zrobić. South Park jest przede wszystkim bardziej wulgarny. Tam to sie humor opiera przede wszystkim na wulgaryzmach, powtarzanych co 2 słowa. Włatcy są subtelniejsi i każdy ma w nich mocno nakreślony charakter. ;] A z resztą, ja lubię i jedno i drugie;). 'Czesio lubi Alleluja.' ;D -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:22 |