Stupid And Ugly
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Stupid And Ugly
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Proponuje poopowiadać sobie głupie i załosne dowcipy przekraczające granicy dobrego smaku, głupoty i wogóle no żenada i płyny ustrojowe. Zaraz mi tu zjedzą ideę.
|
![]() ![]() ![]() |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Nie no zostaw;/ nie chce zeby ostatnie słowo w tym offtopie należało do Katonia. ;P Który oskarża mnie o niewiedze, czego zasadniczo nie odpuszczam.
[wolałabym żeby oskarżał o bluźnierstwo jak moja mamusia, byłoby śmieszniej] Nie no generalnie to nie lubię tematów religijnych, bo moim zdaniem kto w co wierzy - jego sprawa [no chyba że robi to demonstracyjnie i na pokaz, albo jest mocno wierzącym i mocniej niepraktykującym, wtedy ewentualnie jestem w stanie delikatnie tego kogoś wyśmiać], ale nikt mi nie będzie mówił, że nie wiem co to jest agnostycyzm. :| Dobra... wstawie teraz jakiś bardzo głupi i zarazem bardzo obrzydliwy dowcip, a Ty zostawisz naszego offtopa, stoi? Morderca skazany na 25 lat wiezienia, ucieka. Wlamuje sie do pewnego domu, gdzie zastaje mloda pare podczas wieczornych igraszek. Bandyta przywiazuje mezczyzne do krzesla i zostawia w kacie pokoju, po czym rzuca kobiete na lozko. Przez chwile caluje jej szyje, po czym wybiega. W tym momencie zwiazany chlopak podpelza do dziewczyny i mowi: - Kochanie, ten facet to bandyta, od lat nie widzial kobiety, bedzie sie na tobie wyzywal seksualnie, ale badz dzielna, od tego zalezy nasze zycie. Pozwol mu zrobic wszystko i udawaj ze ci sie podoba. Widzialem jak calowal twoja szyje. - Alez skarbie - przerywa kobieta - On nie calowal mojej szyi, tylko mi szeptal do ucha. - Co ci szeptal?? - Pytal, gdzie trzymamy wazeline. Badz DZIELNY KOCHANIE!! -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 08:32 |