VII Film 7 tom
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
VII Film 7 tom
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Póki jest czas, zabawmy się w scenarzystów i reżyserów. Jak Wy sfilmowalibyście DH, by zmieścić się w rozsądnym czasie i zachować spójność historii?
Póki co rzucę dwie propozycje: 1. Usunąć wątek przeszłości Dumbledore'a 2. Usunąć scenę na "King's Cross", pozostawiając widzów w przekonaniu, że Harry nie żyje, dopóki nagle nie stanie do walki. Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 09.08.2007 21:44 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Ponury |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Ruda Śląska Płeć: Mężczyzna ![]() |
"Spekulacjom na temat tego, kto wyreżyseruje ostatnią ekranizację przygód Harry'ego, nie ma końca. Jak zapewne wszystkim wiadomo, po zdementowaniu pogłoski o zajętym ekranizacją Hobbita del Toro, głównym podejrzanym jest teraz Steven Spielberg. W wywiadzie dla TeleTex znany z roli Vernona Dursleya aktor Richard Griffiths przyznał, że Spielberg rzeczywiście może być brany pod uwagę.
Bycie w filmie Spielberga to świetna rzecz. Mój agent prowadził z nim rozmowy, więc wszystko jest możliwe. (...) Nie występuję w szóstym filmie, więc chciałbym większą rolę. Spytałem J.K. Rowling, czy mogłaby napisać więcej o Vernonie i powiedziała "nie". Tak więc wuja Vernona z pewnością nie zobaczymy w Księciu Półkrwi, zaś nazwisko reżysera Insygniów Śmierci nadal pozostaje zagadką, choć ostatnie doniesienia wskazują właśnie na Spielberga. O tym, że to prawdopodobnie Spielbergowi przypadnie zaszczyt nakręcenia siódemki pisze także włoski portal poświęcony Radcliffe'owi." źródło: Hogsmeade.pl a ci mają źródło z mugglenet.com Spielberg rezyserem HP7 *,* ja byłbym happy. No ale nie wiadomo kto ostatecznie zostanie rezyserem "Insygnii Śmierci". Steven zrobiłby napewno świetnie "Bitwe o Hogwart", se zobaczcie scene wyjścia maszyny w mieście w filmie "Wojna Swiatów" i przedłużcie ta scene o jakieś 10 minutek i zamieńcie otoczenie na Hogwart a z ufo zróbcie stado śmierciożerców *,* kurde, marzenia xDDD w książce przez prawie cały rozdział harry gdzies biegał i gadał no ale producenci bedą chcieli efektownie przedstawić wojne więc zrobią wszystko by wszystkim opadły szczeki w kinie ![]() Kurde, nie bedzie Dursley'ów :/ szkoda... Czy Ty myślisz trochę? Na Głównym o bitwie o Hogwart?! Tym razem tylko przeniosę, ale jak mamę kocham, następny nie przejdzie ulgowo. ponurak: sorki Owczarnio, ale ja żadko wypowieadam sie na tym forum więc nie wiem wszystkiego... zresztą tylko wymieniłem nazwe rozdziału z HP7 a i tak chyba kazdy książke przeczytał ale niech bedzie. Nie niech będzie, tylko na Głównym wisi WYRAŹNE ostrzeżenie, podpięte i oznaczone najbardziej jak się da. Zakaz spojlerowania do 10 lutego. Bezwzględny. Ten post był edytowany przez owczarnia: 05.02.2008 07:18 -------------------- ![]() Przed nami mroczne i niespokojnie czasy...trzeba będzie wybrać między tym co dobre a tym co łatwe... Save the cheerleader! Save the world! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 16:00 |