Fotoreportaż Z Premiery Hp I IŚ!, Czekamy na Wasze komentarze!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fotoreportaż Z Premiery Hp I IŚ!, Czekamy na Wasze komentarze!
Guardian |
![]()
|
![]() Guardian Outdoor Grupa: wiecznie żywi... Postów: 144 Dołączył: 06.04.2005 Skąd: www.harrypotter.org.pl Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zapraszamy wszystkich do obejrzenia świetnego fotoreportażu z premiery książki Harry Potter i Insygnia Śmierci w Warszawskim Empiku. Premierę zaszczycił swoją obecnością sam Mistrz Andrzej Polkowski. Było też wiele postaci z książek JK Rowling.
Wszystkie wspaniałe zdjęcia osobiście wykonał i przesłał do nas Maciej Burzykowski! Dziękujemy! Całość zdjęć zobaczysz TUTAJ Zapraszamy do skomentowania materiału! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
kObra. |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 929 Dołączył: 15.08.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Z premiery pamiętam tyle, że krążyłam z narzeczonym między EMPIKIEM a KDC. Książkę w ostateczności kupiłam w KDC, bo w EMPIKU pamiętam jedynie moje: "Ku***a, ludzie spokojnie! Co za wiocha, ja pie**e!"
Poza tym, był magik, różne mary chodzące i straszące dzieci, jakieś pseudo-eksmerymenty studentów chemii z UAM'u i w dużo młodzieży. Nie dzieci, ale młodzieży i rodzin z maluchami. Z ciekawości podeszłam do kobietki z kasy i się spytałam, czy w tym roku są jakieś prezenty, bo tak przeważnie bywało. Otrzymałam odpowiedź, że owszem - zakładkę i pieczątkę premierową. Rzekłam "Aha", a pani zrobiła minę, mówiącą, że ona także twiedzi, iż to żałosne. Jak pisałam wyżej, książkę kupiłam w KDC nad moją kamienicą, a że tam nie było zbyt dużo ludzi, byłam z tego powodu bardzo zadowolona. Były kupony na loterię i wylosowałam "mugolską parasolkę". ;- ) Dostałam również duży plakat i zakładkę z premiery. Ach, i co najważniejsze gruba oprawa kosztowała mnie tylko 53 albo 52 złote, jakoże dali promocję dla tego, kto ją kupi o północy. ;- ) Generalnie, było fest. Ten post był edytowany przez kObra.: 12.02.2008 18:57 -------------------- she wolf.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 23:43 |