VII Film 7 tom
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
VII Film 7 tom
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Póki jest czas, zabawmy się w scenarzystów i reżyserów. Jak Wy sfilmowalibyście DH, by zmieścić się w rozsądnym czasie i zachować spójność historii?
Póki co rzucę dwie propozycje: 1. Usunąć wątek przeszłości Dumbledore'a 2. Usunąć scenę na "King's Cross", pozostawiając widzów w przekonaniu, że Harry nie żyje, dopóki nagle nie stanie do walki. Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 09.08.2007 21:44 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Miętówka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 08.02.2007 Skąd: z górnej półki Płeć: arbuz ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 19.02.2008 19:23) Nie no kurde, ja nie mogę!!!! Nie pojdę chyba na ten film. Yates nie potrafi zrobić tego dobrze. On się nawet nie POSTARA SIĘ zrobić tego dobrze, bo wie, że grono fanów Daniela, Emmy, Toma Feltona i kogo tam jeszcze z obsady aktorskiej napewno pójdzie na ten film. Ach no i zapomniałam o "maniakach", którzy nawet nie patrzą na to, kto reżyseruje, albo (co gorsza) na dżwiękowca tylko: Jest nowa część HP w kinach?? No to leciem na Szczeciem!!!! i zabierają hurtem całą rodzinkę na film. I jeszcze o ludziach, którzy oglądają HP tylko po to, żeby na pytanie: Oglądałeś Harry'ego Pottera? dać twierdzącą odpowiedż a przez większość filmu śpią. Ale Fani na to nie pozwolą!! Rowling na to nie pozwoli!!! On rozwali tę część na drobne kawaleczki, weżmie trzy, no może z siedem z nich i poskleja, a reszta to będzie jego radosna twórczość. Pamiętacie tych dementorów z V?? Moja przyjaciółka, która też jest fanką HP jak tylko zobaczyła tę scenę to zapytała głośno co to za kopściotrupy w łachmanach? No i brak portretu pani Black i ta zasłona za którą wpadł Syriusz, która to zasłona wcale nie była zasłoną i brak rozmowy z Dumbledorem po powrocie z Ministerstwa i...i...i...i mnóstwo innych rzeczy których nie było?? Ten post był edytowany przez Miętówka: 19.02.2008 21:27 -------------------- "In the Internet nobody knows you're a dog"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:11 |