Chciałbym
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Chciałbym
Josyn |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 31.01.2008 ![]() |
Uwaga chciałbym żeby iluzja to nie był taki dział co sobie zdradzamy triki otóż jakiś iluzjonista musiał sie na pracować żeby zrobić trik taki dzięki.
|
![]() ![]() ![]() |
Hermiona1900 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 518 Dołączył: 10.06.2006 Skąd: ja to znam?? Płeć: Kobieta ![]() |
No wow...mogą zostawic sekret dla siebie. To raczej oczywiste - albo zostawiają dla siebie, albo gdzieś sobie go wklejają.
QUOTE Josyn, to wina iluzjonistów, że można tu przeczytać opisy tricków. Ich wybór i już. -------------------- Gryffindor
KLL |
kfszys |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 31.03.2007 Skąd: aaa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Heh... Chyba nie powinienem tego robić... Ale, co tam:
www.edysk.pl login: kfszys hasło: iluzja Folder 'zabawa' UWAGA!!! Filmiki, które TAM znajdziecie NIE SĄ mojego autorstwa. Nie możecie ich kopiować, udostępniać, ani nawet oglądać (chyba) ![]() Pytania? Sugestie? Wątpliwości? kfszys@tlen.pl Btw: Jeśli chcecie prostych odpowiedzi, jak wykonać sztuczkę - pytajcie... A ja w miarę możliwości bede udostępniał materiały (wyłącznie na/przez forum). A pytania proszę kierować na adres mailowy podany powyżej. Pozdrawiam. I pamiętajcie, że sam sekret, to nie wszystko! Aby powtórzyć trik, potrzebne są żmudne ćwiczenia... -Kfszys |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 00:23 |