Doctor Who
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Doctor Who
owczarnia |
14.03.2008 20:50
|
Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta |
Zanim Demek znajdzie tamten stary temat (i tak w ogóle, to gdzie on się podział, co?)...
Ja po prostu MUSZĘ. Później się połączy. Rose: "Missed you" - The Doctor: "Missed you to". Kwiecień. Kurde, niech JUŻ BĘDZIE KWIECIEŃ!!! -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
em |
12.04.2008 21:25
|
ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka |
kurde estiej gupek po co on kasowal tamten temat
"Doctor Who" to najstarszy serial science-fiction emitowany w latach 1963-89, obecnie BBC nadaje wznowienie (nie remake!) serii (obecnie czwarty sezon), od 2005 roku począwszy. Głównym bohaterem jest tytułowy Doctor - przedstawiciel rasy Władców Czasu z planety Gallifrey, podróżujący przez galaktyki w swoim TARDIS (Time And Relative Dimension(s) In Space) i przeżywający różne przygody, zwykle w towarzystwie swoich companions Przygody oczywiście związane z konfrontacją z przedstawicielami innych planet. Cechą szczególną Doctora, która pozwoliła na tak długie utrzymywanie na antenie serialu z leading character jest jego zdolność regenracji. Kiedy zbliża się jego godzina, Doctor zamiast umrzeć... regeneruje się . W ten sposób obecnie możemy oglądać jego Dziesiąte wcielenie. Serial wybija się wśród konkurencji nie tylko powalającą tradycją w brytyjskiej TV, ale przede wszystkim fantastycznym scenariuszem i stojącą na niesamowicie wysokim poziomie grą aktorską. David Tennant (znany skądinąd z Czary Ognia), Billie Piper, znakomity Christopher Ecclestone (Dziewiąty Doctor), Catherine Tate etc... ja wsiąknęłam po szóstym odcinku pierwszego sezonu. no tak, a ja sie naprodukowalam. Ten post był edytowany przez em: 12.04.2008 21:27 -------------------- |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:12 |