Doctor Who
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Doctor Who
owczarnia |
14.03.2008 20:50
|
Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta |
Zanim Demek znajdzie tamten stary temat (i tak w ogóle, to gdzie on się podział, co?)...
Ja po prostu MUSZĘ. Później się połączy. Rose: "Missed you" - The Doctor: "Missed you to". Kwiecień. Kurde, niech JUŻ BĘDZIE KWIECIEŃ!!! -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
PrZeMeK Z. |
20.04.2008 11:16
|
the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg |
Nie wydaje mi się, żebym przesadzał. Po prostu... po co miałbym wiedzieć, o czym jest kolejny odcinek? Nie ciekawi mnie to. Za tydzień i tak się dowiem.
W ogóle strasznie nie lubię tego całego marketingu. Wiem, że to konieczne, ale nie lubię go. Te wszystkie zwiastuny, bajery na oficjalnej stronie, promocyjne zdjęcia ze sztucznie upozowanymi postaciami... Dla mnie mogłyby w ogóle nie istnieć, i tak bym oglądał. A jeśli mnie coś nie ciekawi, to żadna reklama mnie nie zmusi do obejrzenia. Tak miałem z Prison Breakiem na przykład. Tak samo nie cierpiałem wszystkich tych gadżetów z HP: figurek, klocków Lego, nalepkach itp. Brr. Też to uwielbiam, Em :] -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:02 |