iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No tak, pewnie mają to samo IP, coś nie myślę dziś :>
A na IPhone'a też poluję, ale drogie są strasznie i nie wiem, czy ten soft przerabiany tak, żeby polskie karty sim pasowały, to nie będzie w jakiś sposób kaszanił funkcjonowania. Bo w telefonach symbianowych samo zdjęcie simlocka robi niedobrze na oprogramowanie (mój telefon przez to wiesza się, kiedy ktoś do kogo dzwonię ma wylączony telefon. Wtedy pomaga tylko reset.) -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bo ma iNazwe i jabłuszko. i jest lans
-------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Child @ 11.05.2008 07:45) Phi. Wypraszam sobie. Ja tam się nigdzie nie lansuję, w domu siedzę. A telefon jest bardzo fajny. Miałam tego trochę, bo lubię takie zabawki, a akurat mój szwagier w tym robi, więc generalnie co tam sobie wymyślę to bez większego problemu mogę mieć. I stwierdzam, że - jak dla mnie - do iPhone'a nic z tego, co używałam dotychczas nawet nie podchodzi. Ja już nie mówię o ekranie, który zwala z nóg, nie mówię o grafice, która rozkłada na łopatki, ani o rozmaitych genialnych drobiazgach z serii ułatwiających życie, które to cudo w sobie ma. Ale jak. to. działa. W porównaniu z S60, które doprowadzało mnie swoją mułowatością do histerii... Nie, to w ogóle nie ma porównania. Trochę się bałam tego dotykowego ekranu, bo średnio byłam przekonana do takiego wynalazku. Ale teraz po prostu sobie nie wyobrażam nic innego, łapię się na tym że jak mam w ręku inny telefon to odruchowo macam go po ekraniku. A posiadam iPhone'a raptem nieco dłużej niż tydzień. Jest to prostu świetny. Ten post był edytowany przez owczarnia: 11.05.2008 17:22 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:41 |