iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No tak, pewnie mają to samo IP, coś nie myślę dziś :>
A na IPhone'a też poluję, ale drogie są strasznie i nie wiem, czy ten soft przerabiany tak, żeby polskie karty sim pasowały, to nie będzie w jakiś sposób kaszanił funkcjonowania. Bo w telefonach symbianowych samo zdjęcie simlocka robi niedobrze na oprogramowanie (mój telefon przez to wiesza się, kiedy ktoś do kogo dzwonię ma wylączony telefon. Wtedy pomaga tylko reset.) -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
W którym miejscu one były na poziomie iPhone'a, że zapytam? Patrzymy na:
- czytelność oraz jakość interfejsu - funkcjonalność - ergonomiczność - niezawodność - ilość funkcji dostępnych bezpośrednio w telefonie bądź do dodania (bezpłatnie) samodzielnie - wyświetlacz (rozdzielczość, wielkość) - wygląd ogólny - cena. Co mamy w iPhone? Zasuwa po internecie jak burza (wi-fi lub Edge, po co komu 3G doprawdy nie wiem, zwłaszcza że płaci się jak za zboże). Komfort przeglądania - rewelacja, nie do porównania z żadną Nokią. Wygodna, czytelna obsługa, klawiaturka qwerty, bajecznie prosta, w pełni intuicyjna konfirguracja, na którą poświęca się kilkanaście sekund. Właściwie można powiedzieć, że iPhone konfiguruje się sam. Wszystko dostępne za jednym dotknięciem palca, wprost z ekranu. Dziesiątki, jeśli nie setki aplikacji dostępnych przez instalator w telefonie (internet). Słowniki, gierki, rozmaite duperele, co się chce. Mój mąż ma Nokię N95 i jedyne co w niej jest lepsze, to aparat fotograficzny, na którym mi akurat najmniej zależy. Tyle, żeby zrobić ładne, wyraźne zdjęcie, wystarczy. I tak wychodzą lepsze niż w innych 2-megapixelowych aparatach. No fakt, nie ma kamerki. Tyle tylko, że w swoim poprzednich telefonach, które miały tę funkcję, nigdy nie zdarzyło mi się z niej skorzystać, więc nie odczuwam braku. Bardzo dobrej jakości słuchawki, ładny dźwięk. 8 giga na co tylko się chce, bez potrzeby dokupywania karty. Dla przykładu, wrzuciłam sobie siedem płyt z muzyką, oryginalnych (więc rozmiarowo dużych). Mam zajęte niecałe 800 mega. Nie wiem, po co komu miałoby być potrzebne więcej miejsca, ale jak kto woli, może sobie kupić szesnastkę. Filmiki z youtuba chodzą w takim tempie i jakości, że pół mojej wczorajszej imprezy urodzinowej upłynęło pod ich znakiem ![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:41 |