iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No tak, pewnie mają to samo IP, coś nie myślę dziś :>
A na IPhone'a też poluję, ale drogie są strasznie i nie wiem, czy ten soft przerabiany tak, żeby polskie karty sim pasowały, to nie będzie w jakiś sposób kaszanił funkcjonowania. Bo w telefonach symbianowych samo zdjęcie simlocka robi niedobrze na oprogramowanie (mój telefon przez to wiesza się, kiedy ktoś do kogo dzwonię ma wylączony telefon. Wtedy pomaga tylko reset.) -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
![]() Matoos, słońce Ty moje. Ale przecież on wygląda dokładnie tak samo. Edit: artykulik znalazłam. Podekscytowała mnie informacja, że będzie w dwóch kolorach, ale zaraz się ostudziłam, bo ma być cały z tworzywa. Nieee! No i coś tam kręcą w tym artykule. Jak to, "będzie nawet WiFi"? Posrało ich? Reasumując, 3G to chyba trochę za mało, żeby mnie skusić na młodszego braciszka. No owszem, ten GPS brzmi niezwykle kusząco, prawdziwa nawigacja wreszcie, ale bez przesady. Mnie tam moje mapki googlowskie wystarczają póki co, normalną nawigację mamy w aucie oprócz tego, zresztą telefonu w życiu bym jako właściwego i jedynego nawigatora nie używała, po to są specjalnie w tym celu stworzone urządzenia, wygodniejsze i szybsze. Aparat ma być taki sam... Łee tam. Ten post był edytowany przez owczarnia: 10.06.2008 17:50 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 23:15 |