iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
iPhone i inne komorki?, Tytul roboczy - ma byc o apple czy komorkach?
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
No tak, pewnie mają to samo IP, coś nie myślę dziś :>
A na IPhone'a też poluję, ale drogie są strasznie i nie wiem, czy ten soft przerabiany tak, żeby polskie karty sim pasowały, to nie będzie w jakiś sposób kaszanił funkcjonowania. Bo w telefonach symbianowych samo zdjęcie simlocka robi niedobrze na oprogramowanie (mój telefon przez to wiesza się, kiedy ktoś do kogo dzwonię ma wylączony telefon. Wtedy pomaga tylko reset.) -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(matoos @ 10.06.2008 10:50) Chciałem tylko zwrócić uwagę że moje gardło jest zaciśnięte i mam lekkie spazmy z obrzydzenia pisząc tego posta ![]() :* QUOTE(owczarnia @ 10.06.2008 17:39) Reasumując, 3G to chyba trochę za mało, żeby mnie skusić na młodszego braciszka. No owszem, ten GPS brzmi niezwykle kusząco, prawdziwa nawigacja wreszcie, ale bez przesady. Mnie tam moje mapki googlowskie wystarczają póki co, normalną nawigację mamy w aucie oprócz tego, zresztą telefonu w życiu bym jako właściwego i jedynego nawigatora nie używała, po to są specjalnie w tym celu stworzone urządzenia, wygodniejsze i szybsze. Aparat ma być taki sam... Łee tam. TomTom wlasnie oglosil, ze wprowadzi swoje oprogramowanie do iPhone'a, wiec nawigacja GPS z osobnym urzadzeniem w tej chwili zdaje sie byc juz nie potrzebna. Tymbardziej, ze samo urzadzenie okaze sie drozsze od iPhone'a. 3G jest blogoslawienstwem dla ludzi z tego korzystajacych. Ja narazie nie jestem w tej grupie, ale jak juz bede businessmenem? ![]() QUOTE(Rysiek_Kowal @ 10.06.2008 17:45) Wielka Brytania, sklep bezclowy. Wakacje. ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(TimmY @ 10.06.2008 18:44) TomTom wlasnie oglosil, ze wprowadzi swoje oprogramowanie do iPhone'a, wiec nawigacja GPS z osobnym urzadzeniem w tej chwili zdaje sie byc juz nie potrzebna. Tymbardziej, ze samo urzadzenie okaze sie drozsze od iPhone'a. 3G jest blogoslawienstwem dla ludzi z tego korzystajacych. Ja narazie nie jestem w tej grupie, ale jak juz bede businessmenem? ![]() No ja wiem, że ogłosił, dlatego mówię, że prawdziwa nawigacja. Ale niestety, aczkolwiek jak na telefon wyświetlacz iPhone'a jest rewelacyjny, to jak na nawigację już nie bardzo. Nie ma siły, jak jedziesz autem to musisz mieć ten ekran większy, bo nie możesz sobie pozwolić na ślepienie z nosem w urządzeniu. No i macanie palcami na oślep raczej nie wchodzi w grę, musi być odpowiednio ustawiony uchwyt, rysik - żeby to zdało egzamin. Niby panienka gada (i w iPhonie też będzie pewnie gadać), ale z doświadczenia wiem, że to gadanie to można traktować raczej wspomagająco, niż jako jedyną wskazówkę. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:56 |