Bloody Mary, wydzielone
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bloody Mary, wydzielone
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
no więc naczytałam się dziś na temat diety wg grupy krwi i jestem myśliwym. mam jeść mięso. prawie wyłącznie. to akurat spoko, bo lubię, ale nie powinnam jeść nabiału, a w tym wszystkich serów. parmeeezan!!!!!!!! ricottaaaaaaaaaaaaaa!!!!
![]() no ale mam potwierdzenie, że nie powinnam jeść jogurtów i płatków. kiedyś próbowałam się zmusić do jedzenia tego codziennie rano, bo niby że taka moda jest, żeby baby żywiły się tylko jogurtem. ha! ale jestem myśliwym i żadne jogurty nie wchodzą w grę. a orzechy nerkowca i tak bedę jeść, właśnie zajadam się kilogramowym worem ;] Ten post był edytowany przez em: 23.06.2008 16:37 -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja też się boję ciem.
A igły i owszem, bardzo nawet lubię. Odkąd jakiekolwiek tabletki przestały mi pomagać na bolący łeb (głównie dlatego, że je, elegancko mówiąc, natychmiast wyrzyguję), pokochałam kroplóweczki. Nawet dużą trójkę pokochałam, pomimo (a może właśnie dlatego) iż zastrzyk sam boli tak, że zapomina się o bożym świecie (a i tyłek po tym boli rekordowo; ostatnio nie można mnie było dotknąć w miejsce po ukłuciu przez... półtora roku, nie zmyślam) ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:11 |