Bloody Mary, wydzielone
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Bloody Mary, wydzielone
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
no więc naczytałam się dziś na temat diety wg grupy krwi i jestem myśliwym. mam jeść mięso. prawie wyłącznie. to akurat spoko, bo lubię, ale nie powinnam jeść nabiału, a w tym wszystkich serów. parmeeezan!!!!!!!! ricottaaaaaaaaaaaaaa!!!!
![]() no ale mam potwierdzenie, że nie powinnam jeść jogurtów i płatków. kiedyś próbowałam się zmusić do jedzenia tego codziennie rano, bo niby że taka moda jest, żeby baby żywiły się tylko jogurtem. ha! ale jestem myśliwym i żadne jogurty nie wchodzą w grę. a orzechy nerkowca i tak bedę jeść, właśnie zajadam się kilogramowym worem ;] Ten post był edytowany przez em: 23.06.2008 16:37 -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Ramzes |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Prefekci Postów: 1237 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: Cz-wa/Krk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odkąd w sanatorium trzy razy mi nakłuwali żyłę, by pobrać krew (bo za pierwszym i drugim razem nie leciała), zbliżająca się igła nie robi na mnie żadnego wrażenia. Zresztą, co miesiąc chodzę do alergologa na odczulanie, więc już całkowicie przywykłem. Poza tym, to nawet nie zawsze jest bolesne, może i nieprzyjemne, ale jak ktoś, to robi umiejętnie, to idzie przeżyć.
A ciem też się boję. Może dlatego, że są większe od zwykłych motyli i w przeciwieństwie do nich nie odfruwają, gdy się do nich człowiek zbliży. Ten post był edytowany przez Ramzes: 23.06.2008 15:09 -------------------- As the philosopher Jagger once said - "You can't always get what you want"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:15 |